SMISAO HITNOSTI - Naruči svoju knjigu

SMISAO HITNOSTI

Kako pravi osjećaj za hitnost pomaže da se...
Autor: P. Kotter, John
Područje: Rukovođenje
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2009
Broj stranica: 172
Uvez: Meki

22,16 

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 701 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:

PREDGOVOR/ SVE POČINJE S OSJEĆAJEM HITNOSTI/SAMODOPADNOST I LAŽNA HITNOST/KAKO POVEĆATI PRAVU HITNOST- Jedna strategija i četiri taktike/ PRVA TAKTIKA- Donesite vanjsko unutra/ DRUGA TAKTIKA- Svaki se dan ponašajte kao da osjećate hitnosti/ TREĆA TAKTIKA- U krizama pronađite prilike/ ČETVRTA TAKTIKA- Izađite na kraj s nenekavcima/ ODRŽAVANJE VISOKE RAZINE HITNOSTI/ BUDUĆNOST/ O AUTORU

O knjizi:

„ Znate da su vašoj organizaciji prijeko potrebne promjene. Možda čak zante i koje: nova strategija, novi informacijski sustav, akvizicija ili reorganizacija. Ali događaju se nekako presporo, vi se osjećate kao da uzbrdo gurate gromadu ili se pak zavlači s provedbom izvrsne nove zamisli- ponovno.
Što nedostaje? U ovoj knjizi koja nam otvara oči guru promjena John P. Kotter pokazuje da danas nedostaje, a potrebno je gotovo svim organizacijama, pravi osjećaj z hitnost- prepoznatljivo stajalište i osjećaj koji ljude navodi na to da iskoriste prilike i izbjegnu opasnosti, da već danas postignu nešto važno i da neprestano odbacuju nevažne aktivnosti kako bi radili brže i učinkovitije- već sada” .
Autor mnogih bestselera i poslovni guru John P. Kotter pokazuje kakav je pravi osjećaj za hitnost, zašto on postaje veoma važan činitelj te kako ga možete potaknuti u svojoj organizaciji- već danas.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Autor

P. Kotter, John

Uvez

Meki

Karakter

stručno-popularna