Hrvatski centar poslovne knjige osnovan je sredinom 2003. godine u sklopu poduzeća M.E.P. d.o.o. Od tada do danas u Centru je prikupljeno i izloženo na stotine odličnih naslova koji predstavljaju najvažniji izbor poslovne literature u Hrvatskoj – od menadžmenta, komunikacija, psihologije do osobnog razvoja. Mnogo veći izbor naslova možete naći, opet, samo u M.E.P.-u, u našoj online poslovnoj knjižari www.knjizaraum.hr.

Knjige na policama posložene su po tematskim područjima, lako pregledne i dostupne. Slobodno nas posjetite u Ulici grada Vukovara 226G u Zagrebu, svakim radnim danom od 8 do 16 sati, bez obveze na kupnju. Ukoliko Vam treba stručni savjet ili preporuka, naši Vam zaposlenici stoje na raspolaganju.

Hrvatski centar poslovne knjige ostvaruje i potiče različite poslovne, obrazovne i kulturne programe i projekte kojima se ulaže u razvoj struke, osobni napredak, cjeloživotno učenje, rad s mladima, čitanje i pismenost, te kreativno korištenje slobodnog vremena s ciljem unapređenja kvalitete života. Svoju misiju Centar ostvaruje kroz izdavanje, izlaganje i distribuciju knjiga, predavanja, seminare te druge oblike suradnji.

Centar danas intenzivno radi na promicanju svih oblika formalnog i neformalnog učenja, važnosti knjige i pisane riječi te poslovnog i osobnog razvoja s osobitim naglaskom na društveno odgovorno poslovanje i održivi razvoj, pritom njegujući temeljne razvojne potrebe kod različitih dobnih struktura i sektora.

Hrvatski centar poslovne knjige najstariji je i jedini Centar ovakvoga tipa u Zagrebu.

• Zagreb, Ulica grada Vukovara 226G (križanje Strojarske i Vukovarske ulice)
• Radno vrijeme: ponedjeljak – petak od 8 do 16 sati
• Tel: 01/5509-805
Fax: 01/5509-894
Mob: 095/4441-771
• e-mail: [email protected]