UM

Znanje i vrijednosti

Najprodavaniji planer/knjiga u EU, Hrvatskoj i regiji

Inspirira, oraspoložuje, poučava i informira!

172 stranice o važnom-dobrom-lijepom-održivom!

Jedinstveni dar sebi i drugima!

Jubilarnih 30 godina!

UM-2024
0Čitatelja godišnje
0Organizacija-partnera
0Isporučenih proizvoda od 1995.

JEDINSTVENA EDICIJA

Raznovrsna, vjerodostojna, pozitivna

UM, jedinstven u Europi, višefunkcionalan inovativan, bez uzora i sličnosti u EU

UM, iznimnan omjer cijene i koristi za 10.000 čitatelja

UM, pratitelj u torbi, na radnom stolu, noćnom ormariću, putovanju

UM, najmasovnija poslovna škola i škola života u RH.

UM je UM!

BOGATSTVO SADRŽAJA

Desne stranice – tjedni planer!
Lijeve stranice – knjiga!

  • Tjedni planer
  • Eseji, članci, crtice 
  • Mudre misli i aforizmi 
  • Fotografije pejzaža i likovni radovi
  • Poezija za dušu 
  • Karikature
  • Knjige po preporuci KGZg
  • Humor

AUTORSKI TIM

Urednik i autor Goran Tudor okuplja svake godine impresivan autorski tim!

Čak 40 hrvatskih lidera, znanstvenika, psihologa, edukatora, javnih osoba…

…uspješnika iz sektora gospodarstva, kulture, znanosti, odživosti, sporta, putovanja, osobnog razvoja i rasta…

…ustanova i udruga: Škola za primijenjenu umjetnost i dizajn, Knjižnice grada Zagreba, OŠ K.Š. Đalski – Donja Zelina, Udruga MijelomCRO, Udruga U4HR i drugi.

30 GODINA TRADICIJE!!!

UM izlazi svake godine na isti datum, 10. studenog, a do čitatelja stiže od 15. studenog!

Tijekom svih 30 godina UM se stalno usavršava u interakciji s čitateljima.

NAGRADE I PRIZNANJA

UM poučava, inspirira, zabavlja!

Kvalitetu sadržaja UM-a, kao i njegov doprinos promicanju DOP-a, prepoznali su brojni čitatelji, tvrtke i institucije. Potvrđuju to brojne nagrade i priznanja.

NAJBOLJI POKLON

Originalan dar za klijenate, tim, partnere, bližnje i samoga sebe!

UM je praktičan i funkcionalan. I knjiga i planer i dnevnik, sve u jednom – najbolji dar, koji je moguće i personalizirati.

Filozofija i misija UM-a

UM miri ono naizgled suprostavljeno – posao i privatni život, procese i ljude, kratkoročne uspjehe i dugoročnu stabilnost i sreću. UM okuplja dobre ljude-ideje-organizacije-projekte skoro 30 godina. Riječ je o popularnoj knjizi koja poučava, inspirira, raspoložuje, prenosi vedrinu, a s kojom se i planira dobro.

Tijekom dugog razdoblja izlaženja UM se stalno usavršava u interakciji čitatelji – nakladnik – autori.

Edicija UM je prepoznata po zalaganju za suvremena znanja, ali i univerzalne ljudske vrijednosti. Svaki broj UM-a dosljedno – u svim svojim člancima, crticama, slikama, pjesmama, aforizmima… afirmira civilizacijske vrijednost, kao – humanost, tolerancija, razumijevanje i solidarnost, učenje i čitanje, sloboda i pravednost, DOP, održivost i ekologija, podrška mladima, obitelji i specifičnim skupinama, jednakost i sloboda, osobna sreća, stvaralaštvo, osobni i poslovni razvoj i drugo. UM je dosad iznio mnogo vrijednog o životima i djelima više od 200 znamenitih-dobrih ljudi. O njima govorimo kao o uzor-osobama, ljudima vrlina, koji nas svevremenski upućuju, potiču, inspiriraju.

Riječi čitatelja

Mišljenje čitatelja nam je važno jer potiče da se razvijamo i budemo još bolji. Zahvaljujemo svima koji su nam do sada iskazali svoje primjedbe i pohvale, pismom, mailom, telefonski…

Prvi UM u ruke sam dobio 2004. jer je tvrtka u kojoj sam tada radio visoko cijenila svoje zaposlenike i konstantno je radila na njihovom razvoju.

Alfred

Zove me jedan od poslovnih partnera i pita: Gdje je UM? Ne mogu početi godinu bez UM-a! Ovo govori puno o njemu. Podmirujem UM-om cijelo primarno okružje, baš kao i Goran sa ekipom, podmiruje cijelu Lijepu našu i podiže svjesnost pučanstva.

Vjekoslav

Godinama se susrećem i svaki radni dan je na stolu. Naime tek sada, dok vam pišem ovaj kratki osvrt shvatio sam da nisam bio ni svjestan koliko sam jutara proveo uz UM, nešto slično kao jutarnji čaj. Posjedujem sve brojeve od 1997. pa do 2020. godine.

Robert

Od 1997. godine pa sve do danas UM mi je obavezna, rado čitana literatura ili bolje rečeno lektira, koju često preporučujem ili poklanjam prijateljima, poznanicima i najdražima. Također posjedujem sve brojeve od 1997. pa do 2020. godine.

Laura

Poslovice i izreke obavezno pročitam prvi dan čim dođe. A u mnoge sam se uvjerila da zaista odražavaju istinu. Od kada sam otkrila da postoji ovakav planer, ne dozvoljam da ga ne naručimo jer se zaista vrijedan i koristan. Hvala što ste ga osmislili.

Ivana

Godinama moja sestra kupuje UM i meni i sebi, a kad ja iz Njemačke dodem doma za Božić UM me čeka ispod jelke! Tako me obraduju neke priče, podsjete na nešto naše… više ne mogu bez njega. Puno vam hvala, dobro se daleko čuje pa tako i vaš UM.

Lana

kolekcija

UM nagrađuje vjerne čitatelje

UM se istekom godine ne baca – popunjen se sprema na police sa knjigama, kao kolekcionarski predmet. 

Kako bi provjerili i pokazali što UM znači ljudima, kako se po isteku godine ne baca već čuva, kako se stari brojevi ponovno listaju i čitaju, o čemu nam je već dosta čitatelja i pričalo, organizirali smo nagradnu igru VJERNI ČITATELJI – KOLEKCIONARI UM-a!

UM nagrađuje najvjernije korisnike UM-a, imatelje kolekcije od 15 i više raznih brojeva UM-a.

Pratite naš portal radi novih informacija!

Izaberite i kupite svoj UM