Akcija!
CRUSHING IT! - Naruči svoju knjigu

CRUSHING IT!

Kako veliki poduzetnici grade svoj biznis i utjecaj - a tako možete i vi
Autor: Vaynerchuk, Gary
Područje: Poduzetništvo
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2024
Broj stranica: 298
Uvez: Meki

17,94 

Razumijevanje moći društvenih mreža, njihove mogućnosti motiviraju cijele naraštaje poduzetnika. Autor nudi  uputstva kako razvijati svoji ideju od začetka do uspjehai biti najbolji u onome što radite.

Opis

O knjizi:

Već više od 15 godina Gary Vaynerchuk inzistira na tome da je osobna marka ključna za poduzetnički uspjeh. U svojoj knjizi Crushing It! autor objašnjava zašto je to još više istinito danas, nudeći svoju jedinstvenu perspektivu. On također dijeli priče drugih poduzetnika koji su se, slijedeći njegova načela, obogatili (i to ne samo financijski) — više nego što su to ikada mogli zamisliti!

Tajna njihova uspjeha (i Garyjevog) ima veze s razumijevanjem platformi društvenih medija i njihovom spremnošću da učine sve što je potrebno kako bi ovi alati u potpunosti radili. To je ono o čemu knjiga Crushing It! podučava.

U ovoj dinamičnoj, praktičnoj i inspirativnoj knjizi, autor detaljno secira sve trenutačne velike platforme društvenih medija, tako da će svatko, od vodoinstalatera do profesionalnog fitness trenera, točno znati kako da na svakoj od njih pojača svoj osobni brend.

Autor nudi teoretske i taktičke savjete o tome kako postati vidljiv i prepoznatljiv na mrežama poput Twittera, Facebooka, YouTubea, Instagrama i TikToka. Za one s više iskustva, Crushing It! osvjetljava neke malo poznate nijanse i pruža inovativne savjete i pametna podešavanja koja dokazano poboljšavaju uobičajene provjerene strategije. Knjiga Crushing It! najsuvremeniji je vodič za izgradnju vlastitog puta do profesionalnog i financijskog uspjeha, premda ovdje nije riječ (samo) o bogaćenju! To je plan za život prema vlastitim uvjetima.

Iz recenzija:

„Gary je vrhunski poduzetnik s darom za komunikaciju koja presijeca sva sranja koja često mogu spriječiti nečiji uspjeh. Dijelimo istu grubo pojednostavnjenu poslovnu filozofiju, zbog čega smo postali dobri prijatelji: budite voljni uložiti naporan rad. I uvijek budite zahvalni. Knjiga Crushing It! obvezna je za sve pojedince koji žele biti najbolji u onome što rade.” — DWAYNE „THE ROCK” JOHNSON

„Garyjev humor, mudrost i velikodušnost u potpunosti su prikazani u ovoj knjizi. Ima nevjerojatnu sposobnost da iskreno razgovara s poduzetnicima, nudeći im opipljive upute o tome kako voditi ideju od začetka do djelovanja – bez obzira na to kojom se industrijom bave.” — JESSICA ALBA

 

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez