DNEVNIK MALOG ULAGAČA - Naruči svoju knjigu

DNEVNIK MALOG ULAGAČA

Autor: Birtić, Tomislav
Područje: Investiranje i osiguranje
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2007
Broj stranica: 222
Uvez: Meki

23,76 

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 365 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:

PRVI DIO/ Mudrost masa/ Kakvu razliku čini razlika: ples pčela izvidnica, Zaljev svinja i vrijednost raznolikosti/ Majmun radi što majmun vidi: imitacija, informacijske kaskade i neovisnost/ Sastavljanje komadića: CIA, Linux i umijeće decentralizacije/ Jeste li za ples?/Koordinacija u složenome svijetu/ Društvo ipak postoji: porezi, napojnice, televizija i povjerenje/ DRUGI DIO/ Promet: nesposobnost koordinacije na djelu/ Znanost: suradnja, konkurencija i reputacija/ Komiteti, povjerenstva i momčadi: katastrofa Columbije i kako funkcioniraju male skupine/ Kompanija: upoznajte novog šefa, isti je kao i strai?/ Tržišta: natjecanja u ljepoti, zvučne komore i burza/ Demokracija: san o općem dobru

O knjizi:

Ova knjiga ne bi postojala da autor nije novinar. Odao je neke tajne zanata koje bi brokeri radije sačuvali za sebe. Ali, novinar jednostavno mora objaviti. To je jače od njega.

Često ne vjerujemo dok ne vidimo svojim očima. Dnevnik malog ulagača je dokaz da čovjek koji nikad nije imao nikakva doticaja s tržištem kapitala, doduše uz dosta truda, za samo godinu dana od malog igrača može postati veliki igrač s malim kapitalom. Dokaz da je to moguće najveća je vrijednost ove knjige.

Miodrag Šajatović, glavni urednik Lidera

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Autor

Birtić, Tomislav

Uvez

Meki

Karakter

stručno-popularna