KAKO IZGUBITI PRIJATELJE I NALJUTITI ŠEFA - Naruči svoju knjigu

KAKO IZGUBITI PRIJATELJE I NALJUTITI ŠEFA

Preuzmite kontrolu nad svojom karijerom
Autor: Nader, Jonar C.
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2006
Broj stranica: 237
Uvez: Meki

19,91 

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 493 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja :

UTVRĐIVANJE VEŠEG POLOŽAJA/ Tko je šef? / Jeste li bili zločesti ili dobri? / Umrežavanje/ Tko rano rani, potući će knjiškog moljca/ OTKRIVANJE VAŠEG SMJERA/ Zaslužujete ono što ste dobili/ Gledanje u sjeme vremena/ Molim vas, otkažite moju bolest/ RAZVOJ VAŠIH VJEŠTINA/ Nisam rasist, ali…/ Unotrašnji neprijatelj/ Bi li plaćeni ubojica pozvonio na vratima? / Dobrodošli u klub ogovaranja/ KAKO DOBITI ŠTO ŽELITE/ Još, molim! / Želim vaš posao/ Pomaknite se/ Kruh u zatočeništvu/ Pismo ili glava?/KAKO RUKOVATI SVOJIM ŠEFOM/ Samo preko mene mrtvog/ Šef iz pakla/ Hajde, uljepšaj mi dan/ Junaci s nebesa/ OGLEDNO POGLAVLJE IZ KNJIGE< KAKO IZGUBITI PRIJATELJE I NALJUTIT LJUDE?> / Što možete vidjeti s balkona života?

O knjizi:

Što više oslobađa od financijske slobode, i stvara veću sigurnost od sigurnog posla? Nešto što se naziva nezavisnost u karijeri, pri čemu: možete steći ono što nemate, možete naučiti ono što ne znate, možete doći do onog što ne posjedujete, i možete odbaciti ono što želite. Ako ste zaposlenik, knjiga Kako izgubiti prijatelje i naljutiti šefa će vam pomoći da preuzmete kontrolu nad svojom karijerom kako biste živjeli strastvenim, čarobnim životom.
Ako ste šef, ova knjiga pokazat će vam kako da pretvorite zaposlenike u superzvijezde, kako biste znali što učiniti kad pravila prestanu vrijediti.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Autor

Nader, Jonar C.

Uvez

Meki

Karakter

stručno-popularna