KAKO PRODAVATI U EU - Naruči svoju knjigu

KAKO PRODAVATI U EU

Strategije, tehnologija i standardi prodaje
Autor: Kliment, Antun; Srića, Velimir
Područje: Prodaja i pregovaranje
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2006
Broj stranica: 160
Uvez: Tvrdi

13,80 

Knjiga o kompleksnom području strategije, tehnologije i standarda prodaje u Europskoj uniji. U knjizi je izložen niz aspekata koji utječu na razvoj hrvatskog gospodarstva i državne infrastrukture te informacije od pomoći pri nastupu hrvatskih gospodarstvenika na europskom i globalnom tržištu. Posebno je naglašena važnost razvoja i uporabe interneta u modernoj prodaji.

SKU: 162 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:

STRATEGIJA PRODAJE RH/ Pregovori o pristupanju republike Hrvatske Europskoj Uniji/ Strategija i kultura prodaje na suvremenom tr¾i¹tu/ Ponuda na globalnom tr¾i¹tu/ Upravljanje ljudskim resursima i moderna prodaja/ INVENTIVNA STRATEGIJA UPRAVLJANJA ICT TEHNOLOGIJOM/ Trgovaèko dru¹tvo i poslovni informacijski sustav/ Informacijski sustav i internet/ Uporaba weba za komuniciranje s kupcima u maloprodaji/ KOMUNICIRANJE U POSLOVANJU/ Standardiziranje i normiranje uredskih poslovnih procesa/ Uredske norme eu – din norme/ Meðunarodni standardi za digitalno poslovanje/ CARINE I POREZI U EUROPSKOJ UNIJI/ Carine u europskoj uniji/ Porez na dodanu vrijednost u europskoj uniji/ Zakljuèna razmatranja/ Popis slika/ Popis tablica

O knjizi:

Knjiga o kompleksnom području strategije, tehnologije i standarda prodaje u Europskoj uniji. U knjizi je izložen niz aspekata koji utječu na razvoj hrvatskog gospodarstva i državne infrastrukture te informacije od pomoći pri nastupu hrvatskih gospodarstvenika na europskom i globalnom tržištu. Posebno je naglašena važnost razvoja i uporabe interneta u modernoj prodaji, kao i zahtjevi tržišta utemeljenog na primjeni informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Posljednja se cjelina odnosi na carine i poreze u Europskoj uniji.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručna

Uvez

Tvrdi

Autor

Kliment, Antun, Srića, Velimir

Broj stranica

ISBN

Izdavač