MOJE FINANCIJE - Naruči svoju knjigu

MOJE FINANCIJE

Pametnim upravljanjem do prosperiteta
Autor: Kehl, Thomas; Linke, Mona
Područje: Investiranje i osiguranje
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2023
Broj stranica: 220
Uvez: Meki

15,99 

Ne morate imati diplomu poslovne ekonomije ni karijeru investicijskog bankara da biste donosili pametne financijske odluke! Ova knjiga će vam pružiti znanje i praktične smjernice kako da na najbolji način iskoristite svoj novac.

SKU: 13720 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Investicijski bankar i financijski stručnjak Thomas Kehl u suradnji s novinarkom Monom Linke savjetuje kako akumulirati sredstva, objašnjava osnovne principe funkcioniranja financijskog tržišta te uklanja općenite bojazni prosječnog čitatelja oko ulaganja. Nakon što završite s čitanjem posljednje stranice ove knjige, moći ćete se sami pobrinuti za svoje financije.

Autor popularnog YouTube kanala Finanzfluss, s više od milijun pretplatnika, pokazat će vam kako preuzeti odgovornost za vlastitu financijsku slobodu, kako se optimalno odnositi prema financijama te izgraditi vlastito bogatstvo. Jasna, pregledna, korisna i učinkovita, ova je knjiga obavezno štivo za svakog čitatelja koji brine o vlastitoj (financijskoj) budućnosti. Nema više izgovora za odlaganje prosperiteta.

Učinkovito ulagati svoja sredstva danas je lakše no ikad prije!

Dodatne informacije

Godina izdanja

ISBN

Broj stranica

Autor

,

Karakter

Uvez