OD DOBROGA – SJAJAN MOZAK - Naruči svoju knjigu

OD DOBROGA – SJAJAN MOZAK

Autor: Amen, Daniel G.
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2007
Broj stranica: 335
Uvez: Meki

19,91 

Dr. Daniel Amen, jedan od najpoznatijih svjetskih autoriteta o mozgu, ima novosti za vas: vaš mozak je uključen u sve što činite pa stoga naučite kako se o njemu pravilno brinuti i bit ćete oštroumniji, zdraviji i sretniji u samo petnaest dana.

SKU: 500 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:

Uvod/PRVI DIO: DEVET NAČELA USMJERENIH PREMA MOZGU KOJA ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT/1. Vaš mozak je uključen u sve što činite/ 2. Kad mozak radi pravilno, i vi postupate pravilno/ 3. Mozak je najsloženiji organ u svemiru/ 4. Mozak je veoma mekan, a smješten u izuzetno čvrstoj lubanji/ 5. Upoznajte i liječite moždane sustave koji upravljaju vašim životom/ 6. Ne odgovara svima isti pristup/ 7. Kako znate ako ne pogledate/ 8. Da, možete promijeniti i svoj mozak i svoj život/ 9. Mit o savršenom mozgu/ / DRUGI DIO: PROGRAM KLINIKE AMEN: “OD DOBROGA SJAJAN MOZAK”/ 10. Zaštitite svoj mozak/ 11. Pravilno se hranite da biste pravilno mislili/ 12. Moždane vježbe/ 13. Vježbe za mozak/ 14. Uravnotežite svoj mozak/ 15. Moždani seks/ 16. Poboljšajte stvarnost/ 17. Serenada mozgu/ 18. Tješenje mozga/ 19. Očuvajte mozak mladim/ 20. Superpunjenje neurona/ 21. Još malo pomoći/ 22. Petnaest dana do boljeg mozga/DODATAK: Zašto SPECT

O knjizi:

Dr. Daniel Amen, jedan je od napoznatijih svjetskih autoriteta o mozgu, ima novosti za vas: vaš mozak je uključen u sve što činite pa stoga naučite kako se o njemu pravilno brinuti i biti ćete oštroumniji, zdraviji i sretniji u samo petnaest dana!
Posljednjih dvadeset godina opsjednut sam jednim zadatkom – naučiti kako od dobroga mozga načiniti – sjajan mozak, a od onog s poteškoćama – bolji. S obzirom na to da sam skeniranjem proučavao više od trideset tisuća mozgova – daleko više od bilo koje živuće duše, postalo mi je posve jasno da je mozak uključen u sve što radimo i u sve što jesmo. Naučio sam – ako vam mozak radi dobro i vi dobro postupate, a kad vaš mozak ima problema i vi imate poteškoća u životu. Zdravlje mozga ključno je za sve aspekte kvalitete života. Vaš mozak može biti bolji no što je sada – a ja ću vam pokazati kako, korak po korak. Bez obzira na to funkcionirali vi već sada odlično (na poslu, u vezama s drugima, ili sa samim/samom sobom) i željeli da tako ostane ili se borite kako biste izdržali dan te vam je potrebna pomoć, najvažniji prvi korak da biste imali život kakav želite jest -poboljšati unutarnje funkcioniranje vašega mozga.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručno-popularna

Uvez

Meki

Autor

Amen, Daniel G.

Broj stranica

ISBN

Izdavač