PSIHOLOŠKO PROCJENJIVANJE NA RADNOME MJESTU - Naruči svoju knjigu

PSIHOLOŠKO PROCJENJIVANJE NA RADNOME MJESTU

Vodič za menadžere
Autor: Cook, Mark; Cripps, Barry
Područje: Ljudski potencijali
Karakter: vodič
Godina izdanja: 2009
Broj stranica: 396
Uvez: Meki

23,76  (179,02 kn)

Pisana vrlo pristupačnim i konkretnim stilom, knjiga ‘Psihološko procjenjivanje na radnome mjestu’ nezamjenjiv je vodič za poslovne menadžere i profesionalce pri biranju vrhunskoga radnog kadra! Za svakodnevnu je uporabu pri selekciji, unaprjeđivanju i procjenjivanju zaposlenika u radnim organizacijama.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1137 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja: 

O autorima/ Uvod/ 1. Procjenjivanje na radnome mjestu/ 2. Uporaba psihometrijskih testova/ 3. Testovi kognitivnih sposobnosti/ 4. Testovi ličnosti/ 5. Predselekcija/ 6. Preporuke i ocjene/ 7. Analiza kompetencija/ 8. Centri za procjenu i razvoj osobnih potencijala/ 9. Intervju/ 10. Strukturirani intervjui/ 11. Ostale posebne metode procjene/ 12. Uporaba procjene za donošenje odluke/ 13. Savjetovanje na radnome mjestu/ 14. Procjena radnog učinka/ 15. Osposobljavanje za provođenje testiranja i procjenjivanje/ 16. Stručna i etička pitanja/ 17. Budućnost procjene/ Kazalo pojmova/ Popis literature

O knjizi:

U ovome ćete vodiču naći temeljiti kritički osvrt na metode procjene poput:
» vrednovanja prijavnih obrazaca,
životopisa i biografskih upitnika
» testova ličnosti
» procjena i analiza kompetencija
» informiranja putem preporuka i ocjena
» testova Centra za procjenu i razvoj osobnih potencijala
» intervjua
» strukturiranog intervjua » procjene radnog učinka.
Pouzdana i praktična, knjiga nudi brza rješenja menadžerima i svima koji shvaćaju nužnost pri kvalitetnoj selekciji zaposlenika.
Autori Mark Cook i Barry Cripps cijenjeni su specijalisti psihologije rada, s bogatim iskustvom i praksom u psihološkom procjenjivanju na radnome mjestu, upućeni u sva najnovija istraživanja i spoznaje s toga područja. Bez konkurencije su najveći stručnjaci.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Izdavač

Školska knjiga

Uvez

Meki

Karakter

vodič

Autor

,

ISBN