RUKOVODITELJ U JEDNOJ MINUTI I ZDRAVLJE - Naruči svoju knjigu

RUKOVODITELJ U JEDNOJ MINUTI I ZDRAVLJE

Zdrav stil života ključ je vašeg uspjeha
Autor: Blanchard, Kenneth; Blanchard, Marjorie; Edington, D. W.
Područje: Rukovođenje
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 1996
Broj stranica: 135
Uvez: Meki

105,00 Kn

Odličan vodič k potpunoj vrijednosti tijela za prezaposlene direktore kao i za sve pod stalnim stresom. Pojednostavnjeno savjetuje kako integrirati fizičku kondiciju sa stilom života. Uspješno rukovođenje zahtijeva velik napor za koji tjelesno nismo pripravni. Knjiga sadrži odlične naputke kako dugoročno uspješno rukovoditi i pritom sačuvati zdravlje.

SKU: 243 Kategorija:

Više o knjizi – recenzije i sadržaj

O knjizi:

Priča o Rukovoditelju koji rukovodi brzo i efikasno, a tako je uspješan u svemu da je zaboravio vrlo važnu stvar: Zaboravio je zadržati dobru tjelesnu i zdravstvenu kondiciju. U ovoj knjizi je neprocjenjivo vrijedno upozorenje za sve koji su prezaposleni, za uspješne ljude s pretrpanim rasporedima obaveza. Tu su i uputstva kako upravljati stresom, a da se istodobno zadrži kondiciju i dobro raspoloženje.

Iz sadržaja:

Previše mogućnosti / Uplašenost / Stres i učinkovitost / Odnos stres – napor / Domino-učinak / Osobitosti zdrave osobe / Zdrav stil života / Razumijevanje promjene / Lakše je reći nego učiniti / Podrška s vrha / Izrada specifičnog plana / Promjena stila života / Vježbanjem do pobjede / Postati sebi osobnim trenerom / Upitnik o rizicima zdravlja

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Poslovna knjiga d.o.o

Karakter

stručno-popularna

Autor

Blanchard, Marjorie

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN