STEVE JOBS - Naruči svoju knjigu

STEVE JOBS

Tajne njegovih inovacija
Autor: Gallo, Carmine
Područje: Poduzetništvo
Područje: Publicistika & biografije
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2011
Broj stranica: 263
Uvez: Meki

129,00 Kn

Glavni direktor i suosnivač Applea, Steve Jobs, u ovoj nam knjizi objašnjava svojih sedam načela inovacija, odnosno oslobađanja vlastitih kreativnih mogućnosti i stvaranje okružja koje potiče inovacije i dopušta im da se razviju. Knjiga pomaže da otkrijemo kako netko dolazi do ideja vrijednih milijarde dolara, a one pak do proizvoda kojima se mnogi dive.

SKU: 1010 Kategorije: ,

Više o knjizi – recenzije i sadržaj

Iz sadržaja:

Što bi Steve učinio?/ Slijedite svoje srce/ Razmišljajte drukčije o svojoj karijeri/ Nadahnite zagovornike/ Razmišljajte drukčije o svojoj viziji/ Potražite nova iskustva/ Razmišljajte drukčije o tome kako razmišljate/ Prepoznati genij u njihovu ludilu/ Razmišljajte drukčije o svojim korisnicima/ Jednostavnost je vrhunska sofisticiranost/ Razmišljajte drukčije o dizajnu/ Ovdje smo kako bismo vam pomogli da se razvijate/ Razmišljajte drukčije o iskustvu svojega branda/ Najveći svjetski korporativni pripovjedač/ Razmišljajte drukčije o svojoj priči/ Još nešto…ne dopustit budalama da vas obeshrabre

O knjizi: 

Kada je riječ o inovacijama, glavni direktor Applea Steve Jobs je legenda. Slogan njegove kompanije, „Razmišljajte drukčije”, više je od marketinškog trika. To je način života – moćan, pozitivan, revolucionaran pristup inovacijama koji može primijeniti svatko na svim područjima svojega života.

Ovo je sedam načela inovacija, koja je nadahnuo sam majstor:

1. Radite ono što volite.
Razmišljajte drukčije o svojoj karijeri.

2. Ostavite trag u svemiru.
Razmišljajte drukčije o svojoj viziji.

3. Pokrenite mozak.
Razmišljajte drukčije o tome kako razmišljate.

4. Prodajte snove, a ne proizvode.
Razmišljajte drukčije o svojim korisnicima.

5. Recite „ne” tisućama stvari.
Razmišljajte drukčije o dizajnu.

6. Stvarajte nevjerojatno dobra iskustva.
Razmišljajte drukčije o iskustvu svojega branda.

7. Ovladajte porukom.
Razmišljajte drukčije o svojoj priči.

Slijedeći vizionarski primjer Stevea Jobsa mogu se otkriti novi načini za oslobađanje vlastitih kreativnih mogućnosti i stvaranje okružja koje potiče inovacije i dopušta im da se razviju. Može se naučiti kako se suprotstaviti – i pobijediti – najmoćnije suparnike, razviti najrevolucionarnije proizvode, privući najodanije korisnike, i uspjeti u najizazovnijim vremenima. Autor bestselera s područja poslovanja, Carmine Gallo, razgovarao je sa stotinama uspješnih profesionalaca – od direktora, menadžera i poduzetnika do učitelja, konzultanata i kućanica – da bi otkrio bit inovativne filozofije Stevea Jobsa. Riječ je o jednostavnim, suvislim i ostvarivim načelima koja nas tjeraju da „razmišljamo drukčije”. To su tajne inovacija Stevea Jobsa.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Školska knjiga

Karakter

stručno-popularna

Autor

Gallo, Carmine

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN