BLOCKCHAIN - Naruči svoju knjigu

BLOCKCHAIN

HBR-ova razmišljanja o budućnosti poslovanja
Autor: Harvard Business Review
Područje: Digitalne tehnologije
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2022
Broj stranica: 196
Uvez: Meki

25,00 

Saznajte kako iskoristiti prednosti nove temeljne tehnologije kako biste zadržali konkurentsku prednost. Što biste sada trebali učiniti s blockchainom kako biste bili sigurni da je Vaše poslovanje spremno za uspjeh?

Opis

O knjizi:

Knjiga se sastoji od 17 članaka koji su objavljeni u Harvard Business Review-u na temu tehnologije blockchaina.

Podijeljena je u tri dijela:
• Razumijevanje blockchaina je dubinska analiza o tome što je blockchain zapravo, njegova povijest, trenutna putanja, njegov dizajn i što može, a
što ne može napraviti.
• Blockchain i poslovanje promatra kako se blockchain koristi danas u poslovanju – financijama, plaćanju, lancima opskrbe, marketingu i kreativnoj industriji.
• Budućnost blockchaina istražuje snagu blockchaina i njegov utjecaj u pitanjima privatnosti, nadzora, državnih regulacija i održivom ekološkom
razvoju.

Namijenjena je liderima bez tehničkog obrazovanja, uključujući direktore, članove uprava i menadžere na bilo kojoj poziciji da uhvate korak s vremenom i uvide kako će ova tehnologija promijeniti njihovo poslovanje i industriju. Tekstove je napisalo 26 autora (profesori i istraživači na MIT-u, Harvardu, Duke-u, INSEAD-u te direktori tvrtki i konzultanti za tehnologiju blockchaina.

Dodatne informacije

Autor

Karakter

Godina izdanja

Broj stranica

Uvez

ISBN

Povezane knjige - Naša preporuka