DAJ PET! - Naruči svoju knjigu

DAJ PET!

čarolija timskog rada
Autor: Carew, Don; Parisi-Carew, Euinice
Područje: Rukovođenje
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2010
Broj stranica: 143
Uvez: Meki

11,81 

Ova knjiga govori o snazi i viziji velikih timova. Na briljantan način prikazuje moć timskoga rada i objašnjava zbog čega kolektivna snaga nadmašuje pojedinačne izvedbe. Bilo da ste dio velikoga tima na radnom mjestu ili ste poslovno vezani samo uz jednu osobu, knjiga vam pokazuje kako stvoriti uravnoteženu sinergiju usmjerenu na vaše ciljeve. Ona je kombinacija je lijepo napisane bezvremenske priče i najsuvremenijih informacija o tome zašto su timovi važni.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 912 Kategorija:

Opis

O knjizi:
Pričom o Alanu Fosteru, koji je na radnom mjestu sam sebi dovoljan, knjiga iznosi četiri ključna čimbenika pobjedničkih timova. Iako je Alan u svom poslu učinkovit, on nerado surađuje sa svojim kolegama na projektima te biva otpušten zbog toga što, kako kaže njegov šef:„Alane, nama trebaju djelatnici koji su učinkoviti, ali istodobno i dobri timski igrači.“ Gorka je to pilula koju je teško progutati. Upakirano u vedru i dražesnu priču, knjiga prenosi snažnu poruku o timskom radu i objašnjava zbog čega osam jednostavnih riječi, NITKO OD NAS NIJE PAMETNIJI OD SVIH NAS čini čuda za svaku organizaciju. Knjiga DAJ PET! vam otkriva:
• Kako razviti ciljeve svetoga grala koji će nadahnuti, potaknuti i stvoriti uzbudljivu energiju
• Kako poslovni solo igrači mogu postati pravi timski igrači
• Kako se individualne vještine mogu razviti u timske vještine koje nadilaze, oživljavaju i ojačavaju organizaciju čak i nakon što ju pojedinac napusti
• Kako vam tri P – Ponovljena Pohvala i Priznanje – mogu pomoći u uzdizanju tima Briljantan prikaz timskoga rada i njegove učinkovitosti.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Katarina Zrinski

Karakter

stručno-popularna

Uvez

Meki

Broj stranica

Autor

,

ISBN