KONTROLING I KONTROLER - Naruči svoju knjigu

KONTROLING I KONTROLER

Upravljačko računovodstvo; Poslovno planiranje; Upravljanje pomoću ciljeva; Uloga kontrolera
Autor: Blazek, Alfre; Deyhle, Albrecht; Eiselmayer, Klaus
Područje: Poslovanje
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2014
Broj stranica: 224
Uvez: Tvrdi

33,18 

Produbite znanje o kontrolingu iz najboljih primjera prakse

SKU: 1188 Kategorija:

Opis

Iz knjige:

Knjiga “Kontroling i kontroler” sastavni je dio edukacije kontrolera i menadžera prema licenciranom programu znamenite Controller Akademije iz Munchena. Knjiga je dobrodošla svima koji žele produbiti znanje i samostalno kao pogled na kontroling iz vizure najbolje gospodarske prakse. Sadrži primjere koji potiču na razmišljanje i istinski definiraju kontrolerski posao, njegovu ulogu i način na koji kontroleri postaju partneri menadžerima. Kontroling je menadžerska aktivnost, a menadžeri i kontroleri zajedno su odgovorni za konačni rezultat.

Funkcija i uloga kontrolera danas su jasno definirane. Međutim, još uvijek ima ljudi u poslovnom svijetu čija je predodžba o vrsti usluge koju kontroler može ponuditi vrlo maglovita. Stoga je objašnjavanje načina na koji kontroling može biti od koristi menadžerima zadaća kojoj nema kraja! Kontroleri osiguravaju transparentnost poslovnih rezultata, financija, procesa i strategija te na taj način doprinose većoj ekonomskoj učinkovitosti!

Iz sadržaja:

Predgovor/ Kontroling je posao menadžera/ Uloga kontrolera/ Točka pokrića na poljoprivrednom gospodarstvu/ Priča o izračunu razina doprinosa pokriću u trgovini lutaka/ Računovodstvo troškova i određivanje cijene proizvoda/ Primjer industrijskog budžeta dobiti/ Strateško planiranje i godišnji budžet/ Investicijska odluka: analiza slučaja/ Slučaj odstupanja/ Kako organizirati kontrolersku funkciju/ Popis slika

 

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručna

Uvez

Tvrdi

Broj stranica

ISBN

Izdavač

Autor

, ,