LYKKE - Naruči svoju knjigu

LYKKE

Potraga za najsretnijim ljudima na svijetu
Autor: Wiking, Meik
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: popularna
Godina izdanja: 2018
Broj stranica: 99,00
Uvez: Tvrdi

13,14 

Lykke, sreća na danskom, pojam je koji je moguće ostvariti diljem svijeta – jedino ako znamo kako. Kako provoditi vrijeme prema danskom receptu, kako se odnositi prema susjedima ili pak kuhati, nudi nam savršenu ravnotežu u svemu što radimo.

Opis

O knjizi:

Više je nego očito zašto se Danska često naziva najsretnijom zemljom na svijetu. Osim što svojim stanovnicima nudi savršenu ravnotežu poslovnoga i privatnoga života, besplatno visoko obrazovanje i besprijekoran vozni red vlakova, nadmašuje ostatak svijeta i po broju zapaljenih svijeća po kućanstvu. Nitko ne zna više o sreći – koju Danci nazivaju lykke – od Meika Wikinga, direktora Instituta za istraživanje sreće i autora bestselera Hygge – danski recept za sretan život.

Međutim, iako je moguće mnogo toga naučiti od Danaca po pitanju uživanja u životu, ključne tajne sretnoga života potrebno je otkriti u cijelome svijetu. U ovoj fascinantnoj knjizi autor nas vodi u lov na blago kako bismo otključali vrata kvalitetnoga života. Prikupivši podatke, iskustva i savjete iz najsretnijih kutaka svijeta govori nam kako provoditi dragocjeno vrijeme, kako se odnositi prema susjedima ili kako spraviti večeru. Neka vam ova knjiga posluži kao vodič u potrazi za malo više lykkea u životu!

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez

Povezane knjige - Naša preporuka