POSLOVNO ODLUČIVANJE - Naruči svoju knjigu

POSLOVNO ODLUČIVANJE

Autor: Hernaus, Tomislav; Hunjak, Tihomir; Ređep Begičević, Nina; Sikavica, Pere
Područje: Rukovođenje
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2014
Broj stranica: 560
Uvez: Tvrdi

46,32 

Sveučilišni udžbenik namijenjen studentima ekonomskih fakulteta i Fakultetu organizacije i informatike. Potreba za odlučivanjem postoji u svim vrstama poslova i u svim organizacijama. Ova knjiga odgovara na sva relevantna pitanja teorije i prakse odlučivanja, odnosno donošenja odluka.

SKU: 1206 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:
Predgovor/ Osnove poslovnog odlučivanja/ Teorije oslučivanja/ Čimbenici odlučivanja/ Faze u procesu odlučivanja/ Proaktivni pristup odlučivanju (PrOACT)/  Načini odlučivanja/ Organizacijski aspekti odlučivnja/ Psihološki aspekti odlučivanja/ Metode odlučivanja/ Sustavi za potporu odlučivanju/ Literatura/ Kazalo tablica/ Kazalo slika/ Kazalo pojmova/ Bilješke o autorima

Iz knjige:
Knjiga je izmijenjeno, prošireno i dopunjeno izdanje knjige Poslovno odlučivanje koja je do sada objavljena u dva izdanja. Pruža novi, suvremeni pristup izučavanja problema poslovnog odlučivanja. Napisana razumljivo i jasno uz sinergiju ekonomih znanja te znanja iz informatike i matematike. Knjiga je podignuta na razinu najboljih sveučilišnih udžbenika iz tog područja znanosti.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Uvez

Tvrdi

Karakter

udžbenik

Izdavač

Školska knjiga

Autor

, , ,

ISBN

Izdavač