PROJEKTNI MENADŽMENT & PROJEKTNO POSLOVANJE - Naruči svoju knjigu

PROJEKTNI MENADŽMENT & PROJEKTNO POSLOVANJE

Autor: Hauc, Anton
Područje: M.E.P. - naša izdanja
Područje: Menadžment
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2007
Broj stranica: 332
Uvez: Meki

30,66 

Ušli smo u projektno društvo. Sve veća konkurentnost potiče intenzivniji razvoj u različitim područjima koji se zasniva na projektima. Poznavanje projektnog menadžmenta sve je potrebnije, ali i sve traženije.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 82 Kategorije: , Oznaka:

Opis

O knjizi:

Impresioniraju najveći svjetski projekti: Airbus 380, međunarodna svemirska postaja, najveća hidroelektrana na svijetu na kineskoj rijeci Yangtze… Tu su i plansko širenje gradova, reciklaža otpada, globalno zagrijavanje, zdravlje, promet, visoko školstvo (Bolonja), smanjivanje siromaštva… Sadržaj knjige usmjeren je na projektni menadžment u tvrtkama i drugim poslovnim organizacijama, bez obzira na njihov organizacijski oblik kao i na velike samostalne projekte, njihovu ulogu u razvoju te na projektni menadžment – na njegov sve veći značaj u izvođenju razvoja stvaranju nečega novog što prije nije postojalo, u bilo kojem području djelovanja čovjeka.

Knjiga je namijenjena svima koji su na različite načine i na različitim razinama odgovorni za strategije, projekte, projektno usmjereno poslovanje u tvrtki i izvan nje. Svakako će poslužiti i studentima različitih stupnjeva studija za dobivanje saznanja o projektima, njihovoj ulozi u razvoju te o pripremi pokretanja projekta i organiziranju njihova izvođenja.

Iz sadržaja:

STRATEGIJE I PROJEKTI / Obilježja početka 21. stoljeća / PROCESI STVARANJA I PROJEKTI / Procesi stvaranja / Multiprojektno poslovanje/ Projekt / Projekti kao ciljni i vremenski ograničeni procesi / Projekt kao proces postizanja ciljeva / Namjena i rezultati projekta / Projektno usmjerene tvrtke / Vrste projekata / PROJEKTI I STRATEGIJA RAZVOJA TVRTKE / Rast i razvoj poduzeća / Pokretanje strategija i projekata / Projekti i razvojni programi / pokretanje i vođenje izvođenja projekta / PROJEKTI I PROJEKTNI SUSTAVI/ PROJEKTNI MENADŽMENT / Osnovno načelo vođenja izvođenja projekta / Aktivnosti u projektu / Planiranje projekta i programa projekta / Planiranje i priprema pokretanja projekta / Stupanj konkretizacije projekta, planiranje projekta i ponovno pokretanje projekta / Planiranje projekta po metodi odlučujućih događaja/ VOĐENJE PROJEKTA / Zadaci projektnog menadžmenta / Projektni informacijski sustav / Vođenje izvođenja projekta / Organiziranje izvođenja projekta / PROJEKTNA ORGANIZACIJA / Vrste projektnih organizacija / Projektni ured i podrška / Projektni menadžer i projektno okruženje / PROJEKTNI MENADŽMENT I PROJEKTNO DRUŠTVO

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

M.E.P

Karakter

stručna

Autor

Hauc, Anton

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN

Izdavač