Akcija!
PSIHOLOGIJA BURZE - Naruči svoju knjigu

PSIHOLOGIJA BURZE

Autor: Kostolany, Andre
Područje: Investiranje i osiguranje
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2008
Broj stranica: 140
Uvez: Tvrdi

149,00 Kn 89,40 Kn

Knjiga otkriva burzovne tajne i odgaja vas za samostalno i neovisno mišljenje i djelovanje, a time i uspjeh na burzi.

Više o knjizi – recenzije i sadržaj

Iz sadržaja:

Svečano uvodno predavanje: Nedavno sam spoznao samoga sebe/ Prvo predavanje: Burza je 90 posto psihologija/ Drugo predavanje: O fascinaciji novcem/ Treće predavanje: Mase ne znaju/ Četvrto predavanje: Veliki slom – primjer iz kojeg se može učiti masovna psihologija/ Peto predavanje: O proricateljima, profesorima i drugim guruima/ Šesto predavanje: Burza i ostatak svijeta/ Sedmo predavanje: O psihologiji Nijemaca/ Osmo predavanje: Moj burzovni zoološki vrt/ Deveto predavanje: Poduzetnici, kupci i drugi lukavci/ Deseto predavanje: mala burzovna psihopatologija: praznovjerje, fetišizam, ovisnost o igri/ Jedanaesto predavanje: Trajna vrijednost glupih/ Dvanaesto predavanje: Niti jedna burza ne sliči drugoj/ Završni kolokvij: Moje tri karijere

O knjizi:

«Burza je ćudljiva, nepredvidljiva i neuračunljiva. Da biste bili uspješni, nije dovoljno predviđati rezultate; trebate pogoditi reakciju burzovne publike, morate biti nepovjerljivi, cinični i malo umišljeni. Morate biti vrstan psiholog jer je burzovna cirkulacija novca iznimno kaotičan proces.»

Gottfried Heller

Andre Kostolany, profesionalac na burzi, proniknuo je u psihologiju burze i burzovnih špekulanata i svoj život posvetio burzi i novcu. U knjizi otkriva burzovne tajne.Knjiga je namijenjena burzovnim mešetarima, špekulantima i ulagačima kapitala otkriva tajne uspješnog poslovanja na burzi. Autor, proturječni špekulant, burzu naziva džunglom, ćudljivom i neuračunljivom, a njoj i novcu posvetio je život. Tvrdi da je burza 90 posto psihologija, a za uspjeh potrebno je biti nepovjerljiv, ciničan, umišljen i maštovit.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Masmedia

Karakter

stručno-popularna

Autor

Kostolany, Andre

Broj stranica

Uvez

Tvrdi

ISBN

Povezane knjige - M.E.P.-ova preporuka

POSLOVANJE NA BURZAMA