RAZMIŠLJAJ NA VELIKO I RASTURI U POSLU I ŽIVOTU - Naruči svoju knjigu

RAZMIŠLJAJ NA VELIKO I RASTURI U POSLU I ŽIVOTU

Autor: Trump, Donald J.; Zanker, Bill
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2009
Broj stranica: 304
Uvez: Tvrdi

11,01 

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 791 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja – poglavlja:

Imate li što se traži/ Strast, strast, strast!/ Osnovni instinkti/ Stvaranje sreće/ Faktor straha/ Osveta/ Uhvatite zamah/ Nikad ne skidajte pogled s lopte/ Volim te, potpiši ovo/ Razmišljajte na veliko i rasturajte u poslu i životu/ Često postavljena pitanja

O knjizi:
Dvojica velikih svjetskih poslovnih umova otkrivaju tajne poslovnog uspjeha pokazujući kako postavljanje visokih ciljeva i čvrst, kompetitivan i nemilosrdan pristup mogu dovesti do golemog poslovnog uspjeha.

Donald Trump je ikona, metafora za američku priču o uspjehu. Zvijezda televizijske serije „ Pripravnik ” i investitor nekih od najprestižnijih građevina na svijetu, bio je na dnu no uzdigao se do statusa jednog od najbogatijih ljudi na svijetu.

Bill Zanker pokrenuo je megauspješan Learning Annex sa 5000 dolara ušteđevine i za kratko vrijeme napredova do godišnje zarade od 5 milijona dolara. To je bilo prije nego što je upoznao Trumpa i prihvatio njegov način razmišljanja. Danas Learning Annex godišnje zarađuje 100 mil. Dolara – i dalje raste.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručno-popularna

Uvez

Tvrdi

Izdavač

Naklada Ljevak

Autor

Zanker, Bill

Broj stranica