SVE ŠTO TREBAM ZNATI, NAUČIO SAM U VRTIĆU - Naruči svoju knjigu

SVE ŠTO TREBAM ZNATI, NAUČIO SAM U VRTIĆU

Autor: Fulghum, Robert
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Područje: Publicistika & biografije
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2023
Broj stranica: 216
Uvez: Meki s klapnom

17,50 

‘Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću’ upravo buja životom i značenjem koje pronalazimo u najsitnijim pojedinostima.

Opis

O knjizi:

Robert Fulghum 1986. godine objavio je knjigu koja je postala bestseler broj jedan New York Timesa – “Sve što trebam znati, naučio sam u vrtiću”. Fulghum se nakon više godina vraća toj knjizi koju su prigrlili milijuni čitatelja diljem svijeta, dajući joj novi predgovor i dvadeset i pet dodatnih eseja.

U godinama otkad je knjiga prvi put objavljena, Fulghum je imao vremena razmisliti, iznova je ocijeniti i preispitati. Stoga ovo izdanje donosi njegove misli o klasičnim temama, ali i novije eseje. Fulghum nudi nova razmišljanja o životu, smrti, ljubavi, tuzi i najboljem pohanom odresku u kontinentalnoj Americi. Daje nam upute kakve su mudrosti skrivene u hrpi rublja… čarobna svojstva otkrivena u kutiji pastelnih bojica… igra skrivača nasuprot igri sardina – i kako su te igre povezane s prirodom Boga.

Možda će, u današnjem kaotičnom, zahtjevnom svijetu, ovi eseji o životu još dublje odjeknuti – kada čitatelji otkriju koliki se univerzalni uvidi mogu pronaći u najobičnim događajima.

Dodatne informacije

Autor

Godina izdanja

Broj stranica

Uvez

Karakter

ISBN