UMJETNA INTELIGENCIJA – RAZVOJ I PRIMJENA - Naruči svoju knjigu

UMJETNA INTELIGENCIJA – RAZVOJ I PRIMJENA

priručnik za početno učenje
Autor: Kager, Dalia
Područje: Digitalne tehnologije
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2023
Broj stranica: 184
Uvez: Meki

14,50  (109,25 kn)

Priručnik ‘Umjetna inteligencija – razvoj i primjena’ namijenjen je učenicima, učiteljima i svima koji žele podrobno upoznati to područje.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 13701 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Umjetna je inteligencija već desetljećima zastupljena na tehnološkoj sceni, a u posljednje vrijeme doživljava procvat i širi se u sva područja ljudskog života i rada. Svrha je priručnika obrazovati mnogobrojne naraštaje te ljudima različitih dobnih skupina na jednostavan i zabavan način približiti i objasniti temeljne koncepte umjetne inteligencije. Priručnik nudi i mnoštvo praktičnih primjera koji čitatelja uvlače u svijet umjetne inteligencije prikazujući njezinu multidisciplinarnost te omogućuju i samostalno istraživanje s naglaskom na razvoj kritičkog mišljenja.

Dalia Kager je učiteljica informatike i mentorica koja u području obrazovanja radi desetak godina. Ima mnogo iskustva u edukaciji ljudi raznih dobnih skupina – od vrtićke djece i osnovnoškolaca sve do odraslih. Autorica je udžbenika, edukacijskih programa Digitalne akademije i mnogobrojnih obrazovnih sadržaja, a za svoj trud i rad dobila je od Ministarstva obrazovanja godišnju nagradu za najbolje učitelje 2019., 2020., 2021. i 2022. godine. Voli učiti, istraživati i primjenjivati nove metode i tehnologije u nastavi, a intenzivno se bavi područjem umjetne inteligencije.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez