UPRAVLJANJE POSLOVNIM PROCESIMA - Naruči svoju knjigu

UPRAVLJANJE POSLOVNIM PROCESIMA

Organizacijski i informacijski pristup
Autor: Hernaus, Tomislav; Kovačić Andrej; Vukšić-Bosilj, Vesna
Područje: Poslovanje
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2008
Broj stranica: 271
Uvez: Meki

27,87 

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 662 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:

PROCESNI PRISTUP/ PROCESNO ORJENTIRANA ORGANIZACIJA/ ANALIZA I UPRAVLJANJE POSLOVNIM PROCESIMA/ ORGANIZACIJSKI I INFORMACIJSKI PRISTUP RAZVOJU SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE POSLOVNIM PROCESIMA/ MODELIRANJE POSLOVNIH PROCESA/PROGRAMSKI ALATI ZA PROGRAMSKE PROCESE 

O knjizi:

lako se u posljednje vrijeme o poslovnim procesima sve više piše i govori, velik dio objavljenih radova o toj tematici ubraja se u popularnu literaturu, bez značajne podloge u istraživanjima ili empirijskim podatcima. Unatoč nedostatku empirijskih dokaza, tijekom nekoliko proteklih godina razvijeni su određeni modeli kojima se ističe nužnost razmatranja poslovnih procesa u sadašnjemu i budućem poslovanju. Međutim, njihova je nesistematiziranost glavni razlog nerazumijevanja procesne inicija tive te navodi na pogrješan zaključak da je riječ o još jednoj menadžerskoj zabludi. Iz prepoznatoga proizlazi i cilj ovog udžbenika – razjasniti nepoznanice glede upravljanja poslovnim procesima te ponuditi sustavan prikaz te mlade stručne i znanstvene discipline.
Osnovna ideja autora bila je pružiti studentima, ali i poslovnim ljudima – menadžerima, konzultantirna i informatičarima, procesne temelje „obiju strana medalje”- organizacijske i informacijske, te im pokazati put za daljnje usavršavanje u području poslovnih procesa, ne zanemarujući pritom jedan od dva pristupa. Naglašavanjem komplementarnosti organizacij ske i informacijske znanosti, odnosno organizacijske strukture i poslovnih procesa, nastoji se ponuditi interdisciplinarni pristup proučavanoj tematici.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Školska knjiga

Karakter

udžbenik

Autor

Kovačić Andrej

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN