Akcija!
VODIČ ZA RAZUMIJEVANJE INVESTIRANJA U FINANCIJSKU IMOVINU - Naruči svoju knjigu

VODIČ ZA RAZUMIJEVANJE INVESTIRANJA U FINANCIJSKU IMOVINU

Autor: Bebek, Sandra; Santini, Guste
Područje: Investiranje i osiguranje
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2008
Broj stranica: 190
Uvez: Meki

100,00 Kn 80,00 Kn

Neka vaša investicijska odiseja započne ovim vodičem. On će vam pomoći da shvatite osnove ulaganja u financijsku imovinu i rizike koja ona nose, vjerujemo sasvim dovoljno da se nikad ne dovedete u situaciju da upropastite sav svoj kapital. Naravno, na tom području svatko može pogriješiti, a ponajviše novopečeni investitori s nerealnim očekivanjima i nedovoljnim znanjem. Stoga, prije no što svoje uštede izložite riziku, potrudite se detaljno svladati ovaj vodič!

SKU: 381 Kategorija: Oznaka:

Više o knjizi – recenzije i sadržaj

Iz sadržaja:

Osnove i značajke investiranja na financijskim tržištima/ Nekoliko naznaka o burzi/ Investicije s fiksnim prinosom/ Investicije s varijabilnim prinosom/ Investicijski fondovi/ Financijske izvedenice/ Korisne informacije

O knjizi:

Neka vaša investicijska odiseja započne ovim vodičem. On će vam pomoći da shvatite osnove ulaganja u financijsku imovinu i rizike koja ona nose, vjerujemo sasvim dovoljno da se nikad ne dovedete u situaciju da upropastite sav svoj kapital. Naravno, na tom području svatko može pogriješiti, a ponajviše novopečeni investitori s nerealnim očekivanjima i nedovoljnim znanjem. Stoga, prije no što svoje uštede izložite riziku, potrudite se detaljno svladati ovaj vodič. On će vam ujedno biti putokaz za daljnje istraživanje i izučavanje financijskih investicija.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Rifin

Karakter

stručno-popularna

Autor

Bebek, Sandra

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN

Povezane knjige - M.E.P.-ova preporuka

Akcija!
Akcija!