ZABRANJEN ULAZ PRODAVAČIMA I PSIMA - Naruči svoju knjigu

ZABRANJEN ULAZ PRODAVAČIMA I PSIMA

Drugačiji priručnik o prodajnim i menadžerskim vještinama
Autor: Bićanić, Danijel
Područje: Prodaja i pregovaranje
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2014
Broj stranica: 180
Uvez: Meki

23,69 

Drugačiji priručnik o prodajnim i menadžerskim vještinama. Ova knjiga prije svega odaje priznanje svim prodajnim profesionalcima u Hrvatskoj. Rijetkost je naići na tekst koji je svakom prodavaču od krvi i mesa ovako blizak, koji vrlo detaljno opisuje svakodnevicu i situacije koje se događaju ljudima zaposlenima u prodaji, ma kako im se zvala službena titula. Ova knjiga u svakom slučaju motivira i navodi prodavače na pravi put.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 1182 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:

Dan kad je prodajna muza bila na godišnjem/ Zagrizi metak/ Konjsko sedlo/ Prodaja i grad/ Telefonirati ili ne biti/ Cogito ergo prodajem/ Skini me/ Eci, peci, pec/ Pismo šefu/ Hrvatski prodajni pojmovnik/ S druge strane stola/ Dragi dnevniče/ Rubikova kocka/ Kad žena drži pet kutova kuće/ Slavonija express/ Prodaja po Mateju/ Prodaja, laži i videovrpce/ Čega se Chuck Norris jedino boji/ Netvorking s – V/ Kako je Batman zaposlio Robina/ Koliko para – toliko prodaje/ Lud, zbunjen… normalan/ Iz kuta ringa/ Mile Testera i druge priče/ Lujine kobasice/ Braća po profesiji/ Kad Borgovi šetaju Sljemenom!/ Kako prodavati u Hrvatskoj i preživjeti!/ Puno baba, kilava prodaja/ Timski (zlo)duh/ Pitaj me i reći ću ti kako da mi prodaš/ Natrag u prodajne školske klupe!/ U gori raste zelen komercijalist/ Dozvola za prezentaciju/ Zov divljine/ Svi na okupu.

Iz knjige:

Knjiga „Zabranjen ulaz prodavačima i psima!” predstavlja prije svega priznanje svim prodajnim profesionalcima u Hrvatskoj. Prodavači su posebna vrsta ljudi – uporni kao mazge,neumoljivi u pozitivnom i optimističnom sagledavanju života bez obzira što on baci pred njih, kreativni u rješavanju svih mogućih i nemogućih situacija u kojima se nađu. Goran Sviličić – glavni junak ove knjige – je tipičan hrvatski komercijalist. On se raduje uspjesima i tuguje zbog neuspjeha, ali prije svega – on uvijek pokušava i nikad ne odustaje. On je vaš „brat” po profesiji i sa njim, uz njega i od njega nešto naučite, dođite do dodatne inspiracije i shvatite kako se i život općenito ne sastoji od nizanja uspjeha i neuspjeha, već od neumornog pokušavanja. Život prodavača je zahtjevan i pun izazova. Traži posvećenost, ustrajnost i kreativnost. Život prodajnog trenera je još izazovniji. Zahtijeva iskustvo, strast i autentičnost.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Mate

Karakter

stručna

Autor

Bićanić, Danijel

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN

Izdavač