EFIKASAN DIREKTOR - Naruči svoju knjigu

EFIKASAN DIREKTOR

Pronicljiv, autoritativan i originalan vodič
Autor: Drucker, Peter
Područje: Rukovođenje
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2001
Broj stranica: 142
Uvez: Tvrdi

31,85 

Ime Petera Druckera od posebnog je značaja za svjetsko gospodarstvo i menadžment. Drucker je “otac menadžmenta”, “guru suvremenog vođenja”, “fenomen duha i tijela”. Usmjeravajući na stotine tisuća menadžera, specijalista i studenata izravno je utjecao je na današnji i budući biznis. Kao što je i moderni menadžment utjecao na nezapamćeni razvoj društva 20. st.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 246 Kategorija: Oznake: ,

Opis

O knjizi:

Drugo hrvatsko izdanje djela ovoga autora, inače profesora društvenih znanosti i menedžmenta, priručnik je namijenjen rukovoditeljima, znanstvenicima i stručnjacima koji će ponuditi odgovore na pitanja kako pozicionirati poduzeće, a istovremeno udovoljavati zahtjevima tržišta, odnosno, kako povećati produktivnost resursa, osobito ljudskih, dakle, kako se naučiti djelotvornosti i efikasnosti, kroz primjere iz američkog poslovnog svijeta. Pridodana su i tri intervjua s autorom u kojima iznosi svoje gledište rukovoditelja ekonomike 21. stoljeća, zatim ekonomije Japana, SAD i Europe, te poslovanja na Internetu.

Iz sadržaja:

Djelotvornost se može naučiti / Spoznaj svoje vrijeme / Što mogu pridonijeti / Kako da snaga postane produktivna / Najprije najvažnije / Elementi za donošenje odluka / Djelotvorne odluke / Zaključak: djelotvornost se mora naučiti…

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručna

Uvez

Tvrdi

Autor

Drucker, Peter

Broj stranica

ISBN

Izdavač