EKONOMIKA I OKOLIŠ, drugo izdanje - Naruči svoju knjigu

EKONOMIKA I OKOLIŠ, drugo izdanje

Modeliranje uspješnog poduzeća
Autor: Goodstein, Eban S.
Područje: Održivi razvoj i društveno odgovorno poslovanje
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2003
Broj stranica: 560
Uvez: Tvrdi

64,11  (483,04 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 171 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Knjiga Ekonomika i okoliš, autora E. S. Goodsteina, obuhvaća mnoštvo tema s područja ekonomike okoliša i prirodnih resursa. Ističe se pedagoškom jasnoćom, jasno i pregledno strukturiranim poglavljima te mnoštvom primjera koji se često nalaze u središtu rasprava o pitanjima okoliša, budući da su to najaktualnije teme današnjice.

Knjiga je vrlo vrijedna za studente i profesore ekonomike okoliša i ekonomike prirodnih resursa, kao i za sve druge koji se u svom radu susreću s ekonomskim aspektima zaštite okoliša. Ako se ima na umu da u Hrvatskoj postoji vrlo mali broj naslova koji bi bili primjereni za proučavanje ekonomike okoliša, tada ova knjiga ima još veću vrijednost i značaj! 

Iz sadržaja:

Četiri ekonomska pitanja o globalnom zagrijavanju / Koliko je onečišćenja previše (etika i ekonomika, standardi učinkovitosti, mjerenje koristi i troškova zaštite okoliša) / Je li država dorasla zadatku? / Kako možemo raditi bolje (propisi koji se temelje na poticaju, promicanje čiste tehnologije, energetska politika i okoliš) / Možemo li razriješiti globalna pitanja?

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Autor

Goodstein, Eban S.

Uvez

Tvrdi

Karakter

stručna