ELON MUSK - Naruči svoju knjigu

ELON MUSK

Kako milijarder i čelnik Spacexa i Tesle oblikuje našu budućnost
Autor: Vance, Ashlee
Područje: Digitalne tehnologije
Područje: Publicistika & biografije
Karakter: biografija
Godina izdanja: 2019
Broj stranica: 368
Uvez: Meki

40,07 

Uvid u život milijardera koji kroji budućnost čovječanstva i ne poznaje odustajanje

Opis

O knjizi

Knjiga prati život Elona Muska od djetinjstva do vremena provedenog u Zip2 i PayPalu, a zatim u SpaceX, Tesli i SolarCityu. U knjizi je Vance razgovarao s Muskom, suradnicima i onima koji su bili s njim u najvažnijim trenucima njegova života; Musk nije imao kontrolu nad sadržajem biografije.

Ashlee Vance pruža nenadmašan pogled na izvanredan život najdjelotvornijeg poduzetnika našega doba. Knjiga oslikava portret složenog čovjeka koji je obnovio američku industriju i potaknuo nove razine inovacije – od PayPala do Tesle, SpaceXa i SolarCity – nadilaženja poteškoća, zarađivanja milijardi i stvaranja mnogih neprijatelja na putu.

Iz recenzije

“Osnivač Spacexa i Tesle svakako vidi neuspjehe kao neizbježan dio inovacija. Ova briljantna nova biografija slika je njega kao opsesivnog, netolerantnog perfekcionista. ” – Financial Times

“Najprodavanija poslovna knjiga na ljestvici New York Timesa”

“Najprodavanija poslovno-poduzetnička knjiga na Amazonu”

“Knjiga godine prema Amazonu (poslovna i ulagačka kategorija)”

“Najbolja poslovna knjiga 2015. godine prema Wall Street Journalu”

„Čudesan prikaz vjerojatno najvažnijeg poduzetnika na svijetu. Vance pruža nezaboravnu sliku Muskove jedinstvene osobnosti, nezasitnog pokretačkog nagona i sposobnosti rasta kroz tegobe.”- Washington Post

O autoru

Ashlee Vance je nagrađivani pisac časopisa Bloomberg Businessweek. Vance je također domaćin TV showa “Hello World”. Prije toga radio je za The New York Times i The Register.

Vance je rođen u Južnoj Africi, odrastao u Teksasu i pohađao Pomona College. Proveo je više od desetljeća pišući o tehnološkoj industriji iz San Francisca i zapažen je povjesničar Silicijske doline.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Autor

Karakter

Uvez

Povezane knjige - Naša preporuka