EUROPSKI MENADŽMENT - Naruči svoju knjigu

EUROPSKI MENADŽMENT

Europsko poduzeće u globalnoj ekonomiji
Autor: Sadžak, Mile
Područje: Menadžment
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2006
Broj stranica: 474
Uvez: Meki

18,58 

Bosanskohercegovački ekonomist, dr. sc. Mile Sadžak, bavi se problematikom i analizom europskog menadžmenta i globalnog menadžmenta.

SKU: 795 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Autor knjige, bosanskohercegovački ekonomist, bavi se problematikom i analizom europskog menadžmenta i globalnog menadžmenta zemalja trijade. Prikazan je utjecaj regionalnih i globalnih ekonomskih integracija na razvojne trendove menadžmenta EU i trijade. Knjiga je namijenjena poslovnim ljudima i svima onima koji se bave ekonomskim pitanjima.

Iz sadržaja:

Korporativno upravljanja u EU / Sustavi korporativnog upravljanja / Sustavi korporativnog upravljanja u kompanijama EU-a u praksi / Korporacijska struktura u EU kompanijama / Forme i instrumenti sustava korporativnog upravljanja / Europski menadžment / Organizacijski menandžment u poduzećima EU / Recentni trendovi u organizacijskom menandžmentu / Europski / Globalni / Transnacionalni menandžment / Uporedba preduzeća tijade / Sustavi korporativnog upravljanja u zemljama trijade / Strategija / Organizacijske strukture/ Proces

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručna

Uvez

Meki

Autor

Sadžak, Mile

Broj stranica

ISBN

Izdavač