KAKO DO REZULTATA - Naruči svoju knjigu

KAKO DO REZULTATA

Pet postavki visoke učinkovitosti
Autor: Longnecker, Clinton O.; Simonetti, Jack L.
Područje: Menadžment
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2007
Broj stranica: 196
Uvez: Meki

27,87 

Koja je tajna uspješnih organizacija i menadžera? Kroz model ključnih postupaka, odnosno model pet postavki, opisan je način na koji svaki menadžer može postići učinkovitost i time ostvariti bolje rezultate u svim područjima. Priručnik sadrži niz praktičnih alata i savjeta kojima autori na jednostavan način razvijaju nove postupke i navike budućih učinkovitih menadžera.

SKU: 71 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Dvojac autora s Poslovne škole Sveučilišta u Michiganu u ovoj knjizi iznosi dokazanih pet koraka za postizanje vaših željenih organizacijskih imperativa, na sistematičan način lagan za ostvarivanje. Autori nude iskušan način kako fokusirati široka nastojanja tvrtke da ostvari željene ciljeve, stvori pozitivno radno okružje koje potiče na postignuća te radi na stalnom poboljšanju i napretku operativnih rezultata. Temeljena na iscrpnom istraživanju koje uključuje podatke sakupljene od preko 2.000 menadžera, knjiga uključuje brojne studije slučajeva.

Iz sadržaja:

Potrebe za rezultatima / Usmjerite se na smisao organizacije; dovođenje zaposlenika na istu valnu duljinu / OPREMITE VAŠU ORGANIZACIJU ALATIMA, POTENCIJALOM I TEHNOLOGIJOM / STVORITE KLIMU POGODNU ZA REZULTATE / Njegujte međuljudske odnose; Kontinuirano obnavljanje / POGOVOR / BILJEŠKE / O AUTORIMA / KAZALO

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Mate

Karakter

stručna

Autor

Simonetti, Jack L.

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN