KAKO IZGUBITI PRIJATELJE I NALJUTITI LJUDE - Naruči svoju knjigu

KAKO IZGUBITI PRIJATELJE I NALJUTITI LJUDE

kontroverzna knjiga za mislioce- 3. izdanje međunarodne uspješnice
Autor: Nader, Jonar C.
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2006
Broj stranica: 230
Uvez: Meki

19,91  (150,01 kn)

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 492 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja :

UVODNA RIJEČ/ PREDGOVOR TREĆEM IZDANJU/ PREDGOVOR/ POSTAVLJANJE SCENE/ RAZVOJ VAŠIH VJEŠTINA/ Što vi možete vidjeti s balkona života?/ Svijetlo na kraju tunela/ Tajni uništavatelj/ Vjerovali ili ne/ Ako vi ne kontrolirate sebe, činit će to netko drugi/ Ppostizanje intelektualne usklađenosti/ Govorite li drugom bojom?/ Još jedna prljava riječ/ Što želite postati kada eksplodirate?/ RAD S DRUGIMA/ Vodstvo/ Zaboravite na timski rad/ Ije stvar u onome što dajete, već u onome što uzimate/ Nanomirajte sa mnom/ Režite po istočkanoj crti/ Fluidne dionice/ Priprema… ciljaj… što sad? / Kome zvono zvoni/ PREŽIVJETI U MODERNOM SVIJETU/ Stilovi menadžmenta nisu u modi/ Služba za potrošače- vraga! / Ulizivanje/ Možete lagati samo ako znate istinu/ Napredak u modernom svijetu/ Obilježja modernog svijeta/ Obilježeni za cijeli život/ osam čuda umreženog svijeta/ Unaprjeđivanje završne bilance/ OGLEDNO POGLAVLJE IZ KNJIGE< KAKO IZGUBITI PRIJATELJE I NALJUTITI ŠEFA>/ Tko je šef?

O knjizi:

Knjiga Kako izgubiti prijatelje i naljutiti ljude najeksplozivnij je tekst u zadnjih nekoliko desetljeća. Napisan je za ljude kojima je dosta netočnosti i neistina. Ona je oruđe za one koji imaju vizije za oblikovanje novih budućnosti i hrabrosti za ostvarivanje svojih snova.
Pođite na putovanje koje će vas obogatiti i osloboditi dok učite kako se pozabaviti temeljnim pitanjima osobnog uspjeha, menadžmenta i vodstva.Osjećat ćete se oslobođenima i ispunjenima kad kažete ono što treba reći, borite se za ono za što se treba boriti i učinkite ono što treba učiniti- čak i ako time možete izgubiti prijatelje i naljutiti ljude.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Autor

Nader, Jonar C.

Uvez

Meki

Karakter

stručno-popularna