KAKO POSTATI BOLJI STVARALAC VRIJEDNOSTI - Naruči svoju knjigu

KAKO POSTATI BOLJI STVARALAC VRIJEDNOSTI

Kako poboljšati kompanijinu i vašu vlastitu bilancu
Autor: Thakor, Anjan V.
Područje: Menadžment
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2005
Broj stranica: 237
Uvez: Meki

27,87 

Današnje kompanije ne trebaju bolje menadžere. One trebaju bolje stvaraoce vrijednosti – pojedince koji razumiju ne samo organizacijske procese, nego i organizacijsku dinamiku koja osigurava kontinuiranu dobit za kompaniju i njene dioničare.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 60 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Zašto neke kompanije djeluju iznad očekivanja, iz godine u godinu, dok druge počinju dobro, ali brzo propadaju? Odgovor leži u njihovoj spsobnosti da stvore dugoročnu vrijednost. U ovoj knjizi Anjan Thakor, vodeći profesor na Poslovnoj školi Sveučilišta u Michiganu, otkriva pet tajni stvaranja vrijednosti pomoću povezivanju truda u marketingu, proizvodnji, ljudskim potencijalima i financijama u jednu cjelovitu strategiju koja osigurava financijski uspjeh.

Iz sadržaja:

PET TAJNI VELIKIH STVARALACA VRIJEDNOSTI / RAZUMIJEVANJE I STVARANJE VRIJEDNOSTI / STVARANJE VRIJEDNOSTI U PRAKSI: STRATEGIJA, MJERE USPJEHA I BRZINA / POBOLJŠAVANJE STVARANJA VRIJEDNOSTI U NABAVI I PROIZVODNJI / POBOLJŠAVANJE STVARANJA VRIJEDNOSTI NA ODJELIMA MARKETINGA, PRODAJE, DISTRIBUCIJE I RAZVOJA NOVOG PROIZVODA / POBOLJŠAVANJE STVARANA VRIJEDNOSTI U ODJELU LJUDSKIH POTENCIJALA / POBOLJŠAVANJE STVARANJA VRIJEDNOSTI U FINANCIJAMA /

 

Dodatne informacije

Godina izdanja

Uvez

Meki

Broj stranica

Autor

Thakor, Anjan V.

ISBN

Izdavač

Karakter

Uvez