MOTIVIRANI ZA USPJEH - Naruči svoju knjigu

MOTIVIRANI ZA USPJEH

Tehnike menadžerske motivacije
Autor: Denny, Richard
Područje: M.E.P. - naša izdanja
Područje: Ljudski potencijali
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2000
Broj stranica: 172
Uvez: Meki

20,21 

Možete, ako mislite da možete. Primjenite li načela o kojima se govori u ovoj knjizi, sigurno ćete biti motiviranija osoba. Ako ste odgovorni za druge, sigurno ćete imati više prilika da i sami postignete uspjeh kroz njihov uspjeh. Vaš uspjeh je ono što Vi sami odlučite!

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

Opis

O knjizi:

Čini se da riječ motivacija u mnogih ljudi izaziva neočekivane emocionalne reakcije. Prije nego što sam počeo pisati ovu knjigu, njezin sam koncept raspravio s obitelji, prijateljima i kolegama, i stekao sam dojam da svi oni istovjetno reagiraju: “I meni bi to dobro došlo – što god da to jest!” ili “Zaista jedva čekam da pročitam to poglavlje”.

Motivacija je, očito, nešto što svi žele, ali nisu sasvim sigurni što je to. Iz brojnih oglasa za posao vidimo da se od kandidata traži da bude samomotiviran. Također vidimo da su vrhunski rezultati i postignuća u svijetu sporta usko vezani uz snagu motivacije.

Iz sadržaja:

Pogledi na motivaciju / “Zakoni” motivacije / Prepoznajte demotivatore / Asertivnost / Motiviranje jačanjem samopouzdanja / Motiviranje ciljevima / Motiviranje pojedinca / Motiviranje tima / Motivacija vođenjem, nagrađivanjem, natjecanjima, komunikacijom, kritikom / Uspjeh kroz druge / Motivacija kod kuće

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

M.E.P.

Karakter

stručno-popularna

Uvez

Meki

Autor

Denny, Richard

Broj stranica

ISBN

Izdavač