OBITELJSKA PODUZEĆA - Naruči svoju knjigu

OBITELJSKA PODUZEĆA

životni ciklusi, nasljeđivanje i održivost
Autor: Bulog, Ivana; Kružić, Dejan
Područje: Poduzetništvo
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2012
Broj stranica: 278
Uvez: Meki

20,90 

Kako stvoriti i održati uspješno obiteljsko poduzeće

SKU: 2288 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Vodeći se potrebom istraživanja zakonitosti razvoja obiteljskog poduzeća, njegove relevantnosti i održivosti, utvrđivanja osobitosti životnih ciklusa obiteljskog poduzeća i njegovih osnivača, knjiga se bavi mogućim odgovorima na promjene s kojima se suočavaju obiteljska poduzeća. Podijeljena je na tri dijela, a svaki od njih u određeni broj užih cjelina.

U prvom se dijelu knjige obrađuje problematika poduzetništva i obiteljskih poduzeća – upravo onih koji predstavljaju pokretače i nositelje društvenog i ekonomskog napretka svake zemlje. Drugi dio knjige posvećen je problematici poduzetništva u obitelji. Istraženi su faktori koji utječu na kreaciju obiteljskog poduzetničkog pothvata, te usklađivanje ciljeva poslovanja i obitelji. Treći je dio knjige posvećen problematici nasljeđivanja – krajnjem testu kvalitete odlučivanja i održivosti obiteljskih poduzeća.

Iz sadržaja:

PODUZETNIŠTVO I OBITELJSKA PODUZEĆA – POKRETAČI I NOSITELJI DRUŠTVENOG I EKONOMSKOG NAPRETKA / Poduzetništvo – radost kreacije novog / Relevantnost obiteljskih poduzeća u svjetskoj ekonomiji / PODUZETNIŠTVO U OBITELJI – USKLAĐIVANJE CILJEVA, KONFLIKTNI I ŽIVOTNI CIKLUSI / Uključenost obitelji u poslovanje obiteljskog poduzeća / Usklađivanje ciljeva i konflikti u obiteljskom poduzeću / Životni ciklusi i obiteljskog poduzeća / NASLJEĐIVANJE – KRAJNJI TEST KVALITETE ODLUČIVANJA I ODRŽIVOSTI OBITELJSKIH PODUZEĆA / Odlučivanje u obiteljskim poduzećima / Razvojni model obiteljskog poduzeća / Nove generacije i nasljeđivanje obiteljskog poduzeća / LITERATURA / KAZALO POJMOVA / KAZALO IMENA / POPIS TABLICA / POPIS SLIKA

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Autor

,

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “OBITELJSKA PODUZEĆA”

Povezane knjige - Naša preporuka