PORUKE TIJELA - Naruči svoju knjigu

PORUKE TIJELA

Što nam govori naše tijelo
Autor: Rutonić, Tatjana
Područje: Publicistika & biografije
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2007
Broj stranica: 88
Uvez: Meki

11,28  (84,99 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 612 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:

Na početku/ KAD TIJELO PROGOVORI…/ Povezanost uma i tijela/ Bolest/ Razine postojanja/ Vitalna i esencijalna energija/ KAKO GA ČUTI…/ Što sve utječe na naše tijelo/ Prepoznavanje simptoma/ Simptomi/ Gdje se zadržavaju napetosti u tijelu/ DRŽANJE TIJELA/ Tjelesni i mentalni stav/ Četiri osnovne energetske strukture/ PROMATRANJE POJEDINIH DIJELOVA TIJELA/ Glava/ Vrat/ Ramena/ Ruke/ Prsni koš/ Abdomen/ Zdjelica/ Nove/ NOVI POČETAK/ Ego-posljednja prepreka/ Emocionalna inteligencija

O knjizi:

Ova knjiga govori o tome kako sami možete prepoznati svoje stanje. Naučit ćete primjećivati različite promjene, zapravo odstupanja od uobičajenog stanja, pozitivna ili negativna. Poslije će nekima od vas to biti poticaj za daljnje proučavanje samih sebe, okoline i međusobnih utjecaja.

U prvome dijelu knjige autorica govori o osvještavanju vlastitog tijela i prepoznavanju njegovog «govora». U drugom dijelu govori se o načinima na koje tijelo govori i kako ga možemo čuti. Zatim se obrađuje držanje tijela te pojedinačni dijelovi tijela i na kraju – novi početak – ono što možemo učiniti s novim znanjem, kako nas tijelo može voditi na putu prema iscjeljenju.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Autor

Rutonić, Tatjana

Uvez

Meki

Karakter

stručno-popularna

Izdavač

Planetopija

ISBN