RECEPT ZA USPJEŠNO VODSTVO - Naruči svoju knjigu

RECEPT ZA USPJEŠNO VODSTVO

Sastojak koji nedostaje u motiviranju današnjih zaposlenika
Autor: Blanchard, Ken
Područje: Menadžment
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2007
Broj stranica: 127
Uvez: Meki

11,81 

Kako postati uspješan menadžer, bolji vođa svojega tima i motivator s najboljim rezultatima? Uzeti pilulu ili ne? – glavno je pitanje na koje autor pokušava odgovoriti suprostavljajući dva tipa menadžerskih vođa. Jedan od njih uzima pilulu koja mu automatski daje atribute uspješnog vođe, dok drugi ne uzima pilulu. Pobjeđuje onaj koji nije uzeo pilulu. Kako biti vođa treba naučiti, to nije nešto što se može dobiti jednostavnim uzimanjem pilule!

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 77 Kategorija:

Opis

O knjizi:

‘Recept za uspješno vodstvo’ podjednako je poučna i zabavna knjiga s pozitivnom porukom, koja uistinu može pomoći menadžerima, da na bilo kojoj razini razviju učinkovit način upravljanja. Ken Blanchard je smislio recept za boljku koja muči američki biznis ‘Recept za uspješno vodstvo’. Njegovi aktivni sastojci, kao što su poštenje, suradnja i podrška, sastavni su dio svakodnevice u tvrtki Carlson već šezdeset i pet godina i nikada se nismo osjećali bolje.

‘Recept za uspješno vodstvo’ zabavno je i lako čitljivo štivo, a konkretni savjeti koje nudi su istinski dragocjeni. Ova knjiga sadrži recept za svakoga tko želi, ne samo upravljati, već i voditi. Blanchard i Muchnick napisali su knjigu godine na području menadžmenta. Recept za uspješno vodstvo je u svakom pogledu izvrsna knjiga – dostojan nasljednik ‘Jednominutnog menadžera’.

Iz sadržaja:

Uvod / Otkriće / Konferencija za novinare / Uspon / Natjecanje / Priprema / Tajni recept / Potraga za poštenjem / Važnost suradnje / Umijeće podrške / Usavršavanje recepta / Sažetak i početak / Zahvale / O autorima / Dostupne usluge

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Katarina Zrinski

Karakter

stručno-popularna

Autor

Blanchard, Ken

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN