REVIZIJA - Naruči svoju knjigu

REVIZIJA

Međunarodni pristup
Autor: Soltani, Bahram
Područje: Financije i računovodstvo
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2010
Broj stranica: 688
Uvez: Meki

65,03 

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 826 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja – poglavlja:

Uvod u reviziju i izražavanje uvjerenja/ Potražnja i ponuda usluga eksterne revizije/ Revizija, organizacija i upravljanje/ Revizijski odbor, interna i eksterna revizija/ Međunarodne usluge revizije i izražavanja uvjerenja/ Revizija u europskom kontekstu/ Neovisnost revizora i profesionalna etika: međunarodni problemi/ Rizik revizije, značajnost i upravljanje poslovnim rizicima/ Tehnike revizijskog uzorkovanja/ Dokazi i donošenje odluka u reviziji/ Interne kontrole nad financijskim izvještavanjem i okruženje informacijskih tehnologija/ Revizorovo izvješćivanje/ Informacijska tehnologija i revizija/ Kontinuirana revizija i kontinuirano izvještavanje/ Kontrola kvalitete i sustavi nadzora u reviziji: međunarodna problematika/ Odgovornost revizora u mijenjajućem okruženju/ Neovisni revizor, tržište dionica i odluke o davanju zajmova/ Korporativna prijevara, korporativni skandali i eksterna revizija/ Revizija: pogled u budućnost

O knjizi:

Svijet revizije i računovodstva ubrzano se mijenja. Recentni korporativni skandali i financijski neuspjesi naglasili su na dramatičan način potrebu za hitnom reformom. Svjetska financijska tržišta trebaju kvalitetnije informacije i veću kontrolu, kao i odgovornost korporativnih rukovoditelja i revizorskih tvrtki.
Ova knjiga analizira ulogu vanjskih revizora danas te potrebu za proširivanjem njihove uloge izvan tradicionalnih financijskih revizija. Ona predstavlja vanjsku reviziju u novom svjetlu,fokusirajući se na fundamentalna, teoretska pitanja vezana uz reviziju na globalnoj razini. U isto vrijeme, naučit ćete kako revizija korespondira s najnovijim trendovima u svijetu koji se mijenja te kako može ispuniti očekivanja koja javnost od nje očekuje.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručna

Uvez

Meki

Izdavač

Mate

Autor

Soltani, Bahram

Broj stranica