ŠEST LICA BUDUĆNOSTI - Naruči svoju knjigu

ŠEST LICA BUDUĆNOSTI

Osobni i korporativni vodič za preživljavanje i uspjeh u trećem tisućljeću
Autor: Dixon, Patrick
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2011
Broj stranica: 407
Uvez: Meki

19,78  (149,03 kn)

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1038 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:

UVOD/ Život u trećem tisućljeću/ BRZINA/ Brzina će bit sve/ URBANIZACIJA/ Svjetla velegrada privlače milijune ljudi/ PLEMENA/ Kriza identiteta: sukobi kultura i savjesti/ UNIVERZALNOST/ Globalni menadžment/ RADIKALNOST/ Reakcija na vrijednosti 21. stoljeća/ ETIČNOST/ Nova moralnost/ POGOVOR/ Okretanje kocke – optimist ili pesimist/ DODATAK/ Mjerenje vaše budućnosti

O knjizi:

Promjena je neizbježna stvarnost modernog doba. A upravo je lucidno uočavanje promjena i razjašnjavanje njihove složene dinamike odlika ove knjige. Njezin autor, Patrick Dixon, jedan je od dvadeset najutjecajnijih mislilaca globalnog poslovanja (prema listi Thinkers 50) i savjetnik tisućama zaposlenika najvećih svjetskih tvrtki – Google, Microsoft, BBC, Siemens, Allianz, Shell, Fedex samo su neki od njegovih klijenata.

Budućnost prema Dixonu ima šest lica – Brzina, Urbanizacija, Plemena, Univerzalnost, Radikalnost, Etičnost – a svako od njih dramatično će se odraziti na naš osobni život, život naših obitelji, način poslovanja, daljnji razvoj medija, napredak u znanosti i tehnologiji, ali i na dominantne političke, društvene i vjerske trendove, kao i na samu ljudsku svijest i etiku…

Iz ovih šest lica proizlazi više od 500 ključnih očekivanja, specifičnih pitanja i prilika. Ona su logične posljedice važnih globalnih trendova. Variraju od neizbježnih do više ili manje vjerojatnih – no ipak dovoljno značajnih da zahtijevaju strateško planiranje i osobnu pripremu.

Upravo je iz tog razloga Dixonova knjiga postala neizbježan vodič za sve one koji pokušavaju shvatiti kako će promjene u budućnosti utjecati na njihov život u trećem tisućljeću.

Planirajte promjenu budućnosti, donesite mudre i trajne odluke – napravite planove u skladu sa šest lica budućnosti. Počnite upravljati svojom budućnošću ili će budućnost upravljati vama.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručno-popularna

Uvez

Meki

Izdavač

Profil knjiga

Autor

Dixon, Patrick

Broj stranica