STRATEŠKO VOĐENJE INTERVJUA - Naruči svoju knjigu

STRATEŠKO VOĐENJE INTERVJUA

Kako zaposliti dobre ljude
Autor: Camp, Richaurd; Simonetti, Jack L.; Vielhaber, Mary E.
Područje: Ljudski potencijali
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2007
Broj stranica: 179
Uvez: Meki

27,87 

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 448 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:

Predgovor biblioteke/ PREDGOVOR/ SITUACIJA ZA PRIMJENU PRISTUPA STRATEŠKOM VOĐENJU INTERVJUA/ Postavljanje realnih ciljeva i upravljanje intervjuom/ Definiranje očekivane uspješnosti/ Određivanje pitanja i odgovora vezanih za posao/ Vođenje učinkovitog intervjua/ Donošenje odluke o zapošljavanju/ Neka strateško vođenje intervjua radi za vas/ DODATAK A/ DODATAK B/ BILJEŠKE/ O AUTORIMA/ KAZALO

O knjizi:

Intervjuiranje je jedan od najefektivnijih načina za identificiranje i privlačenje zaposlenika koji će biti dovoljno uspješni za rad u novoj tvrtci . No, malo je menadžera koji posjeduju tu vještinu. Ova knjiga pomaže uklanjanju skupih pogrešaka u procjeni iznoseći čitateljima set strategija za intervjuiranje temeljenih na biheviorizmu.
Autori su nastavnici, na Poslovnoj školi Sveučilišta u Michiganu, jednog od najpopularnijih predmeta “Pristup strateškom intervjuiranju” koji pomaže budućim poslodavcima da definiraju sposobnosti koje kandidat mora imati te donesu odluke o zapošljavanju novih suradnika temeljene na točnim predviđanjima kandidativnog učinka.

 

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Autor

Vielhaber, Mary E.

Uvez

Meki

Karakter

stručna

Izdavač

Mate