TEMELJNI KONCEPTI SOCIJALNE PSIHOLOGIJE - Naruči svoju knjigu

TEMELJNI KONCEPTI SOCIJALNE PSIHOLOGIJE

Autor: Živković, Ilija
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Područje: Odgoj i obrazovanje
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2015
Broj stranica: 195
Uvez: Meki

22,30  (168,02 kn)

Ova se knjiga može preporučiti studentima, profesorima, čitateljima različitih stručnih profila te svima onima koji žele unaprijediti međuljudske odnose u svakodnevnome životu. Udžbenik donosi i korisne ideje nastavnicima za strukturiranje nastavnih silabusa visokoškolske nastave.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2111 Kategorije: ,

Opis

O knjizi:

U knjizi se nudi svojevrsni pregled interesa i područja socijalne psihologije, uz naglasak na razlike sa sličnim disciplinama, potom se ukratko zadržava na znanstvenom pristupu i metodologiji te grane. Donosi se i kratak osvrt na evolucijske korijene ljudskoga ponašanja. U dvama su poglavljima obrađeni rani oblici socijalizacije iz doba ranoga djetinjstva. Obrađene su temeljne teme socijalne psihologije kao što su stavovi, predrasude, diskriminacija i stereotipi.

Po uzoru na druge knjige iz područja neverbalne komunikacije, donijeti su osnovni principi funkcioniranja i ponašanja grupa. S obzirom na podneblje i kulturu u kojoj živimo, na kraju knjige sadržano je i poglavlje o psihološkom vidu razvoja savjesti i morala.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TEMELJNI KONCEPTI SOCIJALNE PSIHOLOGIJE”

Povezane knjige - Naša preporuka