TROJEZIČNI GRAĐEVINSKI RJEČNIK + GRATIS CD - Naruči svoju knjigu

TROJEZIČNI GRAĐEVINSKI RJEČNIK + GRATIS CD

Hrvatsko- englesko- njemački; Englesko- hrvatsko- njemački; Njemačko- hrvatsko- engleski
Autor: Prager, Andrija
Područje: Rječnici
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2003
Broj stranica: 1432
Uvez: Tvrdi

78,31  (590,03 kn)

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 555 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Knjiga se sastoji od tri trojezična rječnika građevinskog nazivlja: hrvatsko-englesko-njemačkog, englesko-hrvatsko-njemačkog i njemačko-hrvatsko-engleskog.

Uz knjigu posebnu ponudu predstavlja i gratis CD s kompletnim sadržajem rječnika!

“Trojezični rječnik građevinarstva” prof. dr. Andrije Pragera sastoji se od tri trojezična rječnika građevinskog nazivlja: hrvatsko-englesko-njemačkog, englesko-hrvatsko-njemačkog i njemačko-hrvatsko-engleskog. U svakom od tri dijela polazni stupac sadrži oko 20.000 termina, pa Rječnik ukupno donosi oko 60.000 hrvatskih, engleskih i njemačkih termina iz građevinarstva i pratećih područja (arhitekture, matematike, geologije, informatike, ekologije, ekonomije, prava). U osnovi, polazni, hrvatski stupac uvršteni su termini koji su se uvriježili u našoj građevinskoj znanosti i praksi, bilo da je riječ o izvorno hrvatskim nazivima ili o udomaćenim tuđicama.
Za njegovu izradu korištena je građa hrvatskog strukovnog nazivlja u Masmedijinu Leksikonu građevinarstva i drugim stručnim knjigama i publikacijama. Englesko i njemačko građevinsko nazivlje potječe dijelom iz stručnih rječnika, a dijelom iz novije građevinske literature na tim jezicima. Trojezični rječnik građevinarstva namijenjen je građevinskim stručnjacima i prevoditeljima, studentima, i nastavnicima građevinskih studija te svima onima kojima je u njihovom profesionalnom radu potrebno poznavanje hrvatske, engleske i njemačke građevinske terminologije.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Masmedia

Karakter

stručna

Broj stranica

Uvez

Tvrdi

ISBN

Autor