VODIČ ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA - Naruči svoju knjigu

VODIČ ZA UPRAVLJANJE PROJEKTIMA

Od početka do kraja
Autor: Horine, Gregory M.
Područje: Menadžment
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2009
Broj stranica: 416
Uvez: Meki

21,10 

‘Vodič za upravljanje projektima’ točno će vam pokazati gdje trebate započeti, a potom će vas, korak po korak, voditi kroz vaš cijeli projekt. Stručni voditelj projekata Greg Horine pokazuje vam točno kako treba raditi, a kako ne, oslanjajući se pritom na najbolju postojeću praksu. Shvatite ulogu koju imate kao voditelj projekta, stecite potrebna umijeća i otkrijte koje to osobne vrline krase velike voditelje projekata!

SKU: 786 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Naučite kako se projekti mogu učinkovito ustrojiti, procijeniti i rasporediti… upravljajte njihovim ishodima, poteškoćama, izmjenama, rizicima, kakvoćom, prodavateljima, komunikacijama i očekivanjima, iskoristite tehnologiju na najbolji mogući način, upravljate virtualnim radnim skupinama i svakako umaknite problemima o koje se inače spotiču novopečeni voditelji projekata! Ovo novo izdanje još brže razvija vašu stručnost u upravljanju projektima, zahvaljujući posve novim uvidima u Microsoft projekte, u izazovnim situacijama vezanim uz projekt te u zagonetnim, svakodnevnim pitanjima oko upravljanja projektima.

Gregory M. Horine stekao je diplome iz područja poslovne tehnologije i upravljanja informatičkim projektima (PMP/CCP) te postao stručnjakom koji iza sebe ima dvadeset godina uspješnoga rada u raznim industrijama, i to zahvaljujući primjeni načela uslužnog predvođenja. No, njegova prvenstvena snaga i stručnost ogledaju se u upravljanju projektima te u predvođenju, u razvijanju rješenja i složenih aplikacija za poduzeća, kao i u njihovoj cjelovitoj primjeni i integraciji. Jedan je od autora prvog izdanja ispita za stjecanje diplome PMP. Oslanjajući se na postojeću praksu s područja upravljanja projektima te poslovne tehnologije, autor u knjizi govori o ključnim konceptima i temeljima koji stoje iza najboljih tehnika upravljanja projektima dokazanih u praksi, načinima razmišljanja i vještinama kojima su ovladali učinkoviti voditelji projekata, tehnikama projekata koje su važeće u svim vrstama industrija sa svim pripadajućim alatima, općim elementima uspješnih projekata, lekcijama iz neuspjelih projekata, vrijednosti i važnosti predvođenja projekta u odnosu na upravljanje projektom, o tome kako upravljati trendovima rasta projekta i nezgodnim vrstama projekata s kojima se novopečeni voditelji projekata lako mogu susresti, kako na što bolji način iskoristiti Microsoft projekte, kako odgovoriti kada se stvarni projekt ne podudara sa zacrtanim scenarijima, iznoseći pritom stručni uvid u ključne koncepte i pitanja upravljanja projektima.

Iz sadržaja:

KREĆEMO U UPRAVLJANJE PROJEKTOM / Pregled upravljanje projektima / Voditelj projekta / Elementi bitni za svaki uspješan projekt / PLANIRANJE PROJEKTA / Definiranje projekta / Planiranje projekta / Razvijanje strukture prekida rada / Prcijenjivanje poslova / Razvijanje rasporeda projekta / Određivanje budžeta projekta / NADZIRANJE PROJEKTA/ IZVEDBA PROJEKTA / UBRZAVANJE KRIVULJE UČENJA.. JOŠ VIŠE

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

stručna

Uvez

Meki

Autor

Horine, Gregory M.

Broj stranica

ISBN

Izdavač