ZAŠTITA PRIRODE, I. i II. svezak - Naruči svoju knjigu

ZAŠTITA PRIRODE, I. i II. svezak

Autor: Antolović Jadranka; Pleskalt Maja; Šikić Zoran
Područje: Održivi razvoj i društveno odgovorno poslovanje
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2010
Broj stranica: 880
Uvez: Meki

92,91  (700,03 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 1275 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Ovaj Priručnik sa zbirkom propisa nastao je u želji da doprinesemo naporima stručnjaka kao i građana u očuvanju prirode koja nas okružuje. Priručnik čine dva sveska. Prvi svezak sadrži sve Zakone i podzakonske akte o zaštiti prirode, a drugi sve Međunarodne ugovore s tog područja na hrvatskom jeziku. Priručnik „Zaštita prirode“ namijenjen je službenicima u nacionalnim i parkovima prirode, službenicima općina gradova i županija, kao i državnim tijelima nadležnim i odgovornim za zaštitu prirode, stručnjacima uključenim u aktivnosti za zaštitu prirode i zaštitu okoliša, udrugama građana koje su uključeni u aktivnosti zaštite prirode i zaštite okoliša, studentima i drugim građanima koji se obrazuju za profesije uključene u zaštitu prirode.

„Zaštita prirode“ na 1266 stranica donosi zbirku svih važećih propisa koji sadrže pravne i stručne standarde o zaštiti prirode te po prvi puta objedinjava sve važeće propise.

Iz sadržaja:

Prvi dio – Zakonski / Podzakonski akti / ZAŠTITA PRIRODE / ZAKON O ZAŠTITI PRIRODE / 1.2 Pravilnici /1.3 Uredbe /2. NACIONALNI PARKOVI /3. PARKOVI PRIRODE / 4. REZERVATI / SPOMENICI PRIRODE, ZNAČAJNI KRAJOBRAZI, PARK ŠUME, SPOMENICI PARKOVNE ARHITEKTURE / 6. GENETSKI MODIFICIRANI ORGANIZMI / 7. PRILOZI / Popis slika / Drugi dio  – Međunarodni ugovori / Zaštita prirode strateška zadaća čovječanstva / 1. MEĐUNARODNI UGOVORI / 2. PRILOZI/ Popis slika

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

Hadrian

Karakter

priručnik

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN

Autor

, ,