ŽIVJETI PREMA EMOCIJAMA - Naruči svoju knjigu

ŽIVJETI PREMA EMOCIJAMA

Iskoristi svoje i tuđe emocije za poslovni uspjeh i životnu sreću
Autor: Krstinić, Sandi
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2012
Broj stranica: 144
Uvez: Meki

13,14 

Knjiga mr. sc. Sandija Krstinića, dr. med., pomoći će nam da se upoznamo sa svojim emocijama i naučimo ih kontrolirati kako bismo bili uspješniji, zadovoljniji, sretniji i humaniji. Ovaj priručnik uz to poučava i kako očuvati zdravlje i zdravo se hraniti, kako graditi kvalitetne odnose na radnome mjestu, bavi se poslovnim putovanjima, seksualnošću i još mnogočime…

SKU: 1058 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja: 

JE LI SMISAO ŽIVOTA MATERIJALNO BEZ DUHOVNOSTI?/ LJEPOTU ŽIVOTA OTKRIVAMO DOK PUTUJEMO PREMA CILJU/ Neuronutricionizam za sretne ljude i uspješne tvrtke/ Poslovni ciklusi i poslovna karta emocija/ Što nam poručuje poslovno odijelo?/ Sretno radno okruženje/ Putujte sretni/ Četiri lijeka za dobro zdravlje/ Odmor koji umara/ Kako živjeti dugo?/ Budite sretni u starijoj životnoj dobi/ Ljubav na poslu/ Moć prodaje/ Prodajni cilj/ Ta privlačna provizija/ Čari medija/ Hijerarhija budućnosti/ Treba li žrtvovati proizvod?/ Sveto trojstvo ponude za jednog kralja/ Bujanje administracije/ gdje su nastali najbolji kadrovi?/ Kaktusi u pustinji/ Direktor ili dvostruki špijun/ Bonus za neuspjehe/ Rotacija kadrova/ Najvažnije je znanje! Ili ipak ne?/ Gdje smo izgubili smisao za emocije?/ Tko su menadžeri bez emocija?

O knjizi: 

I u poslu i u privatnom životu često smo izloženi različitim stresnim situacijama i nepravdama, često se ne znamo postaviti prema nadređenima i kolegama koji nas iskorištavaju – jednostavnije rečeno, katkad se ne uspijevamo nositi sa svime što nas snađe.

Živimo u doba globalne svjetske krize i recesije, u vremenu velikih promjena i neizvjesnosti, u stalnoj smo potrazi za srećom, novcem ili nekim nedostižnim idealima. U takvom užurbanom tempu života i poslovanja negdje putem izgubili smo moć da upravljamo svojim emocijama i često nam se događa da emocije upravljaju nama, umjesto mi njima.

Knjiga “Živjeti prema emocijama” mr. sc. Sandija Krstinića, dr. med., pomoći će nam da se upoznamo sa svojim emocijama i naučimo ih kontrolirati kako bismo bili uspješniji, zadovoljniji, sretniji i humaniji. Ovaj priručnik uz to poučava i kako očuvati zdravlje i zdravo se hraniti, kako graditi kvalitetne odnose na radnome mjestu, bavi se poslovnim putovanjima, seksualnošću i još mnogočime…

Donosi i originalnu kartu emocija za četiri osnovna poslovna procesa, koja će nam pomoći da naučimo upravljati svojim i tuđim emocijama. Razotkriva poslovne poteze i odluke koje dovode do propasti tvrtki i osobnog bogaćenja na štetu cijeloga društva te objašnjava kako je nastala globalna kriza u kojoj danas živimo.

“Živjeti prema emocijama” knjiga je utemeljena na znanstvenim činjenicama i na popularan način istražuje emocije i njihov utjecaj na poslovni život, uspjeh i sreću. Osluhnimo svoje emocije!

Dodatne informacije

Godina izdanja

Izdavač

V.B.Z

Karakter

stručno-popularna

Autor

Krstinić, Sandi

Broj stranica

Uvez

Meki

ISBN