ČETVEROSATNI RADNI TJEDAN - Naruči svoju knjigu

ČETVEROSATNI RADNI TJEDAN

Izbjegni radno vrijeme od 9-17h, živi gdje želiš i postani bogat
Autor: Ferris, Timothy
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2009
Broj stranica: 389
Uvez: Meki

17,12  (128,99 kn)

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 742 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:
Česta pitanja – za sumnjičavce prije svega/ Moja priča i zašto vam je potrebna ova knjiga/ Kronologija jedne patologije/ PRVI KORAK: DEFINICIJA/ Upozorenja i usporedbe/ Pravila koja mijenjaju druga pravila/ Izbjegnite metke/ Resetiranje sustava/ DRUGI KORAK: ELIMINACIJA/ Kraj upravljanja vremenom/ Informacijska dijeta/ Kako prekinuti ono što vas prekida i umijeće odbijanja/ TREĆI KORAK: AUTORIZACIJA/ Outsourcing života/ Autopilot za prihode I/ Autopilot za prihode II/ Autopilot za prihode III/ ČETVRTI KORAK: OSLOBOĐENJE/ Kako nestati/ Beznadežna situacija/ Mini- umirovljenja/ Kako ispuniti prazninu/ Trinaest najvećih grešaka Novih bogataša

O knjizi su rekli:
U digitalnom svijetu moguće je ostvariti luksuzni stil života ne čekajući mirovinu. Knjiga Timothyja Ferrissa koja je osvojila vrhove ljestvica New York Timesa, Wall Street Journala i Business Weeka manifest je mobilnog životnog stila, a njezin autor najbolji je ambasador načina života koji zagovara njegova knjiga.
Ako želite svoje snove živjeti danas a ne za 20 ili 30 godina, pročitajte ovu knjigu. na će vam u tome svakako pomoći. Knjiga Tima Ferrissa govori o stjecanju hrabrosti za korjenito mijenjanje životnog stila. Ona čitatelja potiće da ozbiljno razmotri bitno pitanje koje se najčešće izbjegava: Što zaista želim od svog života.
„Četverosatni radni tjedan je novo rješenje za stari problem: kako raditi da bismo živjeli a ne živjeti da bismo radili. Čitatelje ove knjige čeka svijet neiscrpnih mogućnosti da san o boljem životu pretvore u stvarnost.”
Michael E. Gerber, najpoznatiji svjetski guru za malo poduzetništvo

„Timothy Ferriss je sa svojih 29 godina proživio više života nego Steve Jobs sa 51.”
Tom Foremski, novinar i izdavač časopisa SiliconValleyWatcher.com

„Ferriss je Indiana Jones digitalne ere. Ja sam poslušao njegove savjete i otišao loviti ribu na dalekim egzotičnim otocima i skijati na najljepšim i najskrovitijim padinama argentinskih planina. Jednostavno rečeno: poslušajte njegov savjet i živjet ćete poput milijunaša.”
Albert Pope, UBS World Headquarters

„Ova poticajna knjiga tjera vas da si postavite najvažnije pitanje s kojim ćete se ikad suočiti: Što zapravo želim od posla i života i zašto? Tim Ferriss je majstor u tome da manje pretvori u više, često uz pomoć ljudi koje uopće ne poznaje, a u ovoj knjizi odaje svoje tajne kako bi vam omogućio da ispunite vaše snove.”
Bo Burlingham, glavni urednik časopisa Inc.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Uvez

Meki

Broj stranica

Karakter

stručno-popularna

Izdavač

Naklada Ljevak

Autor

Ferris, Timothy