DAN KADA SAM NAUČILA VOLJETI SEBE - Naruči svoju knjigu

DAN KADA SAM NAUČILA VOLJETI SEBE

A što ako je došlo vrijeme da napokon shvatite što je prava ljubav?
Autor: Ankaoua, Maud
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: popularna
Godina izdanja: 2023
Broj stranica: 334
Uvez: Meki

17,90  (134,87 kn)

Velikodušno, nadahnuto i uvjerljivo Maud Ankaoua nam poklanja ključeve prave ljubavi, one koja čovjeka istinski ispunjava.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 13687 Kategorija:

Opis

O knjizi: 

Uspješna odvjetnica Constance dobila je posao u prestižnom odvjetničkom uredu koji je dugo priželjivala. No iako se bliži četrdesetima, osjeća se krhkom i pati od manjka samopouzdanja. Zaljubljena je u Lucasa koji joj je obećao ostaviti suprugu i konačno biti s njom. Nakon što potpiše ugovor za novi posao, Constance otkriva da jedna stavka ugovora nalaže itekako neobičan probni rok tijekom kojeg će doživjeti još neobičnije iskustvo.

Primorana je napustiti svoju zonu komfora, ali nasreću, u svemu tome podržavaju je njezini prijatelji. Izazov u koji će se upustiti itekako će uzdrmati njezinu sliku sebe same i ljubavi općenito.

U ovoj nas knjizi Maud Ankaoua još jednom nas vodi na zanimljivo i dirljivo putovanje nakon kojega se više nećemo osjećati isto.

Maud Ankaoua francuska je spisateljica, životna trenerica i govornica. Njezini transformativni romani Prvi dan ostatka tvog života, Diši! i Dan kada sam naučila voljeti sebe oduševili su čitatelje diljem svijeta i prodani su u više od dva milijuna primjeraka.

Dodatne informacije

Autor

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Karakter

Uvez