DRUGA PRILIKA - Naruči svoju knjigu

DRUGA PRILIKA

za vaš novac, vaš život i naš svijet
Autor: Kiyosaki, Robert T.
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Područje: Investiranje i osiguranje
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2018
Broj stranica: 312
Uvez: Meki

19,78 

Knjiga objašnjava kako autor može precizno predviđati budučnost, još važnije otkriva kako vi možete postati pobjednik preuzimanje kontrole nad svojom financijskom budučnošću.

 

Opis

O knjizi

U ovoj knjizi nije riječ o vanjskom makeoveru. U istinskoj drugoj prilici nije riječ o modernijoj kuhinji, novom sloju boje, novoj odjeći, mršavljenju ili povratku u školu kako bi se pronašao bolje plaćeni posao.
Istinska druga prilika je metamorfoza, ista transformacija koju prolazi gusjenica prije nego što postane leptir. Sva ljudska bića imaju potencijal da iz gusjenice postanu leptir, zato slike prije poslije tako dobro prolaze u oglašavanju i televizijskim emisijama. Podsjećaju nas na snagu koju imamo duboko u sebi.

 

Iz recenzija

DEFINICIJA LUDOSTI
„Definicija ludosti je stalno raditi jedno te isto, a očekivati drukčije rezultate.“
– Albert Einstein

Većina nas shvaća da je svijet u financijskoj krizi. Nažalost, naši vođe uvijek iznova rade jedno te isto rješavajući probleme informatičkog doba rješenjima iz industrijskog doba.
U ovoj ćete knjizi kroz jednostavne grafikone i tablice vidjeti koliko je luda ta ludost.
DEFINICIJA KRIZE
„Trenutak u kojem je potrebno donijeti važnu ili tešku odluku.“
– Webster’s Dictionary

Ova knjiga napisana je za one koji shvaćaju kako je vrijeme da se stvari počnu raditi drukčije. Napisana je za one koji shvaćaju da je ludilo štedjeti novac kad banke tiskaju bilijune dolara. Ludilo je dugoročno ulagati kad dolazi do slomova dioničkog tržišta. Ludilo je vratiti se u školu kad vas tamo ne podučavaju o novcu.
KINESKA DEFINICIJA KRIZE
„Na kineskom jeziku riječ kriza sastoji se od dva znaka.
Jedan predstavlja opasnost, a drugi priliku.“
– John F. Kennedy

U ovoj ćete knjizi podjednako naučiti o opasnostima i prilikama u globalnoj financijskoj krizi.

  • PROŠLOST: Naučit ćete kako smo dospjeli u ovu financijsku krizu i što trebamo naučiti iz prošlosti.
  • SADAŠNJOST: Učeći iz prošlosti, steći ćete priliku da u sadašnjosti donesete nove odluke koje će vam osigurati svjetliju financijsku budućnost.
  • BUDUĆNOST: Naučit ćete usmjeravati sebe i svoje najbliže kroz ovu rastuću financijsku krizu.

Iz sadržaja

Posveta / Zahvala / PRVI DIO: Prošlost / Zašto bogati ne rade za novac / Čovjek koji je mogao vidjeti budućnost / Što ja mogu napraviti? / Što je to grabež? / Sljedeći slom / Koliko je to kvadrilijun? / Kako vidjeti nevidljivo / DRUGI DIO: Sadašnjost / Prije i poslije / TREĆI DIO: Budućnost / Suprotno od “Idi u školu” / Suprotno od “Izbjegavaj pogreške” / Suprotno od ” Imaj dobre ocjene” / Suprotno od ” Nađi dobar posao” / Suprotno od “Riješi se dugova” / Suprotno od “Živi ispod svojih mogučnosti” / Suprotno od ” Nemoj varati” / Suprotno od “Bogati su pohlepni” / Suprotno od “Ulaganje je rizično” / Suprotno od “Štedi novac” / Suprotno od “Kriza je loša” / Zavšne misli / Pogovor / O autoru

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Autor

Karakter

Uvez

Povezane knjige - Naša preporuka