ELEKTRONIČKO UREDSKO POSLOVANJE - Naruči svoju knjigu

ELEKTRONIČKO UREDSKO POSLOVANJE

III. izmijenjeno i dopunjeno izdanje
Autor: Vojković,Goran
Područje: Poslovanje
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2023
Broj stranica: 140
Uvez: Meki

15,00 

Danas je uredsko poslovanje izišlo iz okvira klasične administracije i uredskih zgrada državne uprave. Stoga je i broj osoba koji barem dio svog poslovanja moraju obavljati sukladno pravilima o uredskom poslovanju širi nego ikada. Veliki dio uredskog poslovanja danas se obavlja elektronički.

SKU: 13721 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Opseg obveznika primjene Uredbe o uredskom poslovanju s godinama je sve veći. Usložnjavanje sustava lokalne samouprave, decentralizacija, prenošenje javnih ovlasti na ustanove, pa i trgovačka društva dovelo je do toga da je uredsko poslovanje izišlo iz okvira klasične administracije i uredskih zgrada državne uprave. Stoga je i broj osoba koji barem dio svog poslovanja moraju obavljati sukladno pravilima o uredskom poslovanju širi nego ikada. U praksi to uključuje i mnoge pojedince koji tijekom redovnog školovanja nisu bili u prilici naučiti uredskom poslovanje i općenito rad sa spisima.

Autor priručnika ‘Elektroničko uredsko poslovanje’, Goran Vojković, ima preko 20 godina iskustva rada u državnoj službi i privatnom sektoru, na različitim poslovima, od savjetnika u Vladinom uredu do direktora službe za pravo u korporativnom upravljanju u kompaniji iz IT-sektora. Bio je u dva mandata vanjski član Odbora za zakonodavstvo Sabora te u dva mandata predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Vukovar. Također, ima veliko iskustvo na radu s EU-projektima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Objavio je dva priručnika o uredskom poslovanju, nekoliko poglavlja u knjigama i veći broj znanstvenih i stručnih radova.

Dodatne informacije

Godina izdanja

ISBN

Broj stranica

Autor

Karakter

Uvez