FINANCIJSKI MENADŽMENT - Naruči svoju knjigu

FINANCIJSKI MENADŽMENT

VIII. IZDANJE
Autor: Vidučić, Ljiljana
Područje: Financije i računovodstvo
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2012
Broj stranica: 533
Uvez: Meki

34,14 

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 943 Kategorija:

Opis

Iz sadržaja:

DIO I: CILJ POSLOVANJA i DETERMINANTE VRIJEDNOSTI  /CILJ POSLOVANJA I OBLICI POSLOVNOG ORGANIZIRANJA / KONCEPT VREMENSKE VRIJEDNOSTI NOVCA / RIZIK, POVRAT I MODEL ZA ODREĐIVANJE CIJENE ULOŽENOG KAPITALA (CAPM)
DIO II: FINANCIJSKA TRŽIŠTA I VREDNOVANJE /FINANCIJSKO OKRUŽJE PODUZEĆA / VREDNOVANJE I FINANCIJSKI MENADŽMENT
DIO III: DUGOROČNE FINANCIJSKE ODLUKE / DONOŠENJE ODLUKA O FINANCIRANJU / STRUKTURA KAPITALA I POLITIKA DIVIDENDI
DIO IV: DUGOROČNE INVESTICIJSKE ODLUKE   / PLANIRANJE KAPITALNIH ULAGANJA / PROCJENA RIZIKA INVESTICIJSKIH PROJEKATA
DIO V: FINANCIJSKA ANALIZA I KRATOROČNI FINANCIJSKI MENADŽMENT   / KRATKOROČNI FINANCIJSKI MENADŽMENT /  FINANCIJSKA ANALIZA I PLANIRANJE
DIO VI: MEĐUNARODNI FINANCIJSKI MENADŽMENT   /DEVIZNI TEČAJ I UPRAVLJANJE VALUTNOM IZLOŽENOŠĆU / FINANCIRANJE I INVESTIRANJE U MEĐUNARODNOJ PERSPEKTIVI / MALA I SREDNJA PODUZEĆA

O knjizi:

Pred Vama je osmo izdanje knjige Financijski menadžment. Knjiga se koristi kao udžbenik na prediplomskim studijima Ekonomskog fakulteta u Splitu, Odjelu za ekonomiju u Puli Sveučilišta u Rijeci, Veleučilištu Vern u Zagrebu, te na specijalističkim poslijediplomskim studijima Ekonomskog fakulteta u Zagrebu. Pored toga koristi se i na diplomskim i poslijediplomskim studijima na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Knjiga Financijski menadžment je naišla je na dobar prijem u znanstvenoj i stručnoj javnosti, među praktičarima i studentima. Te pohvale i priznanja bile su poticaj da ovo izdanje dođe u Vaše ruke.
Vladanje konceptima, teorijama i tehnikama financijskog menadžmenta uvjet je profitabilnog poslovanja i opstanka/razvitka poslovnih subjekata i gospodarstva u cjelini. Knjiga Financijski menadžment nastoji ovo kompleksno područje financija iznijeti na način koji omogućuje stjecanje suvremenih znanja i razumijevanje financijskih problema kombinacijom teorijskih spoznaja i praktičnih motrišta. Namjera joj je pružiti relevantna, sustavna, učinkovita i aktualna znanja iz financijskog menadžmenta, kako studentima koji će ih moći primijeniti praksi, tako i stručnjacima iz prakse koji su suočeni za izazovom stjecanja novih znanja i upoznavanja suvremenih tehnika u cilju razvoja svoje karijere.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

Autor

Vidučić, Ljiljana

Uvez

Meki

Karakter

udžbenik