KREATIVNI ČIN - Naruči svoju knjigu

KREATIVNI ČIN

Način postojanja
Autor: Rubin, Rick
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: popularna
Godina izdanja: 2023
Broj stranica: 424
Uvez: Meki

23,90 

‘Kreativni čin: način postojanja’ prekrasna je studija koja osvjetljava put umjetnika koji i mi možemo slijediti.

SKU: 13780 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Legendarni glazbeni producent, Rick Rubin, dobitnik 9 nagrada Grammy, pomogao je brojnim glazbenim umjetnicima da se povežu sa svojim vrelom kreativnosti. Nakon godina pisanja objavio je knjigu u kojoj tu istu mudrost dijeli svim čitateljima.

Mnogi proslavljeni glazbeni producenti poznati su po specifičnom zvuku koji bi u nekom trenu zaživio, a zatim postupno zastario. Rick Rubin poznat je po nečem drugom – stvaranju prostora u kojem glazbenici različitih žanrova i tradicija mogu otkriti tko su zapravo i što mogu ponuditi. Stručnjak je u pomaganju ljudima da nadiđu samonametnuta očekivanja kako bi se povezali sa stanjem čistoće, stanjem nevinosti u kojem iznenađujuće postaje neizbježno. Tijekom godina je mnogo razmišljao odakle kreativnost dolazi (i ne dolazi) te je naučio da umjetnika ne određuju specifični rezultati već njegova povezanost sa svijetom. Kreativnost je važan dio našeg života, dio koji naš život čini većim i boljim. Nije stoga čudno da nas kreativnost fascinira, da je želimo razvijati i njegovati.

Rubin je svu svoju mudrost pretočio u sjajno čitateljsko iskustvo koje nam približava moć stvaranja trenutaka, ali i života, ushićenosti i transcendencije.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez